bionicman1 Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 witam chce kupic jakas cyfrowke z opcja nagrywania filmow hd chodzi mi o maly apart, cos typu samsung it100 albo lumix fx40 macie moze jakies inne propozycje ale jakies :za" lub "przeciw" jakims modelom?? jesli chodzi o inne cechy to zoom mnie nie interesuje (obojetnie czy bedzie 3x czy 10x), rodzielczosc tez w sumie malo istotna, ma byc nieduzy i niedrogi;) aha i nie musza to byc propozycje nowych aparatow(tzn uzywka z gwarancja wchodzi w gre) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Na czym Ci bardziej zależy, video HD czy zdjęcia? Jak szukasz małej kamerki to proponuję Flip Mino HD lub Kodak Zi8. Ten Kodak robi małą furorę - świetna jakość za niewygórowane pieniądze - popularny wybór dla youtuberów. Recenzje też bardzo dobre zbiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bionicman1 Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 (edytowane) hehe wiem ze jak cos jest do wszyskiego do jest do niczego ale szukam czegos uniwersalnego nie bede robil jakis profesjonalnych fotek, raczej jakies imprezy ze znajomymi, wycieczki, wakacje itp a filmy hd to samo tj. raczej jakies imprezy ze znajomymi, wycieczki, wakacje itp ale bardziej ma to byc aparat z funkcja kamery niz odwrotnie Edytowane 14 Lutego 2010 przez bionicman1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...