Rearus Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Chłodzenie na razie idzie na drugi plan, bo sprzedam wszystko prócz grafy z uwagi, że na grafę mi nie starczy na razie, a na początku marca czekają mnie urodziny i dokupi się grafę + ewentualny cooler ;). Powiedzcie mi lepiej co z zasilaczem? StealthxStream czy Fortron ;)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rearus Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 (edytowane) Hello wszystkim, sorry za założenie tematu, ale dzisiaj zamawówiłem w morelach ram 2 gb i przeglądając jeszcze natknąłem się na to zamówione mam aktualnie te W moim zakresie cenowym w grę wchodzi jeszcze to , to i to Błagam o szybką odpowiedź, bo niewiele mam czasu na zmianę zamówienia, które zaczną realizować już rano. Wielkie dzięki i pozdro. Edytowane 14 Lutego 2010 przez Rearus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) zostan przy good ramach Edytowane 15 Lutego 2010 przez andrzejs82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...