szpak Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Jest taka sprawa od pewnego czasu dziwnei mi sie myszka tnie poprostu ja cos robie a kursor stanie w miejscu i po 3 s sie dalej porusza ...np. cos myszka po ekranie robie na gg dostene wiadomosc to kursor na 2 s sie zatrzyma ..mysle zrobi format i <span style="color:red;">[ciach!]</span>a dalej to samo no i jeszcze mi wywalilo rejestr wiec ghostem powrocilem szukac pomocy u was ...jakies sugestie ?? calego dysku nie bardzo moge zformatowac , moze to ramek ?? DMA wlaczone ..pamiec wirtualna 500 mb wszystkie stery najnowsze ja juz nie wiem nawet format nie pomogl wiec to dla mnie jest cos ze sprzetem chyba ?? myszke wykluczam narazie ... jutro na innej sparwdze ale to nie ona na 10000% co to moze byc ...????? z gorki dizeki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 moze to cos z ps2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 hm mam nowke plyte ile ma moze 2 miechy ...ale nie pomyslalem o tym zaraz zobacze co i jak ale to raczej tak jakby 100% cpu byl w tym momecie wykozystany bo i ten ekualizer czy jak to sue zwie w winampie sie zatrzymuje ale muza nie ?? i czasem tz raz mi si etak zdazrzylo ze juz sie nei odblokowala i tylko reset Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 hm mam nowke plyte ile ma moze 2 miechy ...ale nie pomyslalem o tym zaraz zobacze co i jak ale to raczej tak jakby 100% cpu byl w tym momecie wykozystany bo i ten ekualizer czy jak to sue zwie w winampie sie zatrzymuje ale muza nie ?? i czasem tz raz mi si etak zdazrzylo ze juz sie nei odblokowala i tylko reset hm mam nowke plyte ile ma moze 2 miechy ...ale nie pomyslalem o tym zaraz zobacze co i jak ale to raczej tak jakby 100% cpu byl w tym momecie wykozystany bo i ten ekualizer czy jak to sue zwie w winampie sie zatrzymuje ale muza nie ?? i czasem tz raz mi si etak zdazrzylo ze juz sie nei odblokowala i tylko reset hm mam nowke plyte ile ma moze 2 miechy ...ale nie pomyslalem o tym zaraz zobacze co i jak ale to raczej tak jakby 100% cpu byl w tym momecie wykozystany bo i ten ekualizer czy jak to sue zwie w winampie sie zatrzymuje ale muza nie ?? i czasem tz raz mi si etak zdazrzylo ze juz sie nei odblokowala i tylko reset hm mam nowke plyte ile ma moze 2 miechy ...ale nie pomyslalem o tym zaraz zobacze co i jak ale to raczej tak jakby 100% cpu byl w tym momecie wykozystany bo i ten ekualizer czy jak to sue zwie w winampie sie zatrzymuje ale muza nie ?? i czasem tz raz mi si etak zdazrzylo ze juz sie nei odblokowala i tylko reset hm mam nowke plyte ile ma moze 2 miechy ...ale nie pomyslalem o tym zaraz zobacze co i jak ale to raczej tak jakby 100% cpu byl w tym momecie wykozystany bo i ten ekualizer czy jak to sue zwie w winampie sie zatrzymuje ale muza nie ?? i czasem tz raz mi si etak zdazrzylo ze juz sie nei odblokowala i tylko reset hm mam nowke plyte ile ma moze 2 miechy ...ale nie pomyslalem o tym zaraz zobacze co i jak ale to raczej tak jakby 100% cpu byl w tym momecie wykozystany bo i ten ekualizer czy jak to sue zwie w winampie sie zatrzymuje ale muza nie ?? i czasem tz raz mi si etak zdazrzylo ze juz sie nei odblokowala i tylko reset Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 moze masz jakies konflikty z przerwaniami, tzn. zbyt duzo urzadzen na jednym przerw. itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 a jaki mazs system? U mnie win xp z sp1 mial tendencje do wypierdalania cpu 100% :) Bog jeden wie czemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 ja mam win me i nie zmienie bo 1 jest jak dal mnei najstabilniejszy i najdluzej na nim wytrzymuje 2 mam orginala i kompa na firme nie no z przerwaniami to raczej nie w kacu to jest tylko myszka ....ale w sumie nei o to ci chyba codzilo no jets cos co sie koliduje nei pamietam juz co ale to tak zawsze bylo i bylo ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Podobny objaw jest u mnie na drugim kompie (K6-2 450) po kilkunastu godzinach pracy e-mule lub innego p2p. Niezaleznie od windowsa (ME lub 98SE). Moze tez masz wlaczonego e-mule? Moja hipoteza to zatkana pamiec podreczna, plik wymiany lub jeszcze jakies tam bufory windowsa..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Kumpel mial to samo - to wina myszki... miale jakas nonejm, zmienil na mousemana i wszystko chodzi git - uwierz mi, to myszka ! zamien od kumpla i sam sie przekonaj ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Podobny objaw jest u mnie na drugim kompie (K6-2 450) po kilkunastu godzinach pracy e-mule lub innego p2p. Niezaleznie od windowsa (ME lub 98SE). Moze tez masz wlaczonego e-mule? Moja hipoteza to zatkana pamiec podreczna, plik wymiany lub jeszcze jakies tam bufory windowsa..... Na czystym Win ma to samo ... więc to raczej nie to - ja sprawdziłbym inną pamięć. Poza tym płyta, że ma 2 miechy to żaden argument za tym, że jest w porządku :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 no ok sprawdze myszke ... zamienie sie z bratem na jakis czas..no mam ja juz ponad rok ale jest w dobrym stanie .. :P myslicie ze to moze byc wina plyty ?? a hhd odpada bo jak juz pisalem jak ten kursor sie zatrzyma to i ta wizualizacja w winampie tez :( ja juz zglupialem zupelnie bede sprawdzal pokoleji to co pisaliscie ...no i piszcie jeszcze co tam wam do glowy przyjdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Kumpel mial to samo - to wina myszki... miale jakas nonejm, zmienil na mousemana i wszystko chodzi git - uwierz mi, to myszka ! zamien od kumpla i sam sie przekonaj ! no a jednak to myszka a odrucalem taka mozliwosc mialem w kacu a4techa za 60 zl rok pochodzil ale widac padl ..u brata tez sie tnie a jego u mnie smiga ;] no czas myszke kupic co polecacie w razsadnych pieniadzach ?? jest sens radiowa ?? czasem gram ale nei nalogowo ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Radiowej bym nie polecał. Jak już to optyczną. Najlepiej Logitecha MX300 albo MX500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Radiowej bym nie polecał. Jak już to optyczną. Najlepiej Logitecha MX300 albo MX500RADIOWY Logitech MX700 jest super, poczytaj recenzje w sieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 nie wiem czemu ale wydaje mi sie, ze przyciski sa troche za krotkie (albo moje palce za dlugie ;) a Shaq to dopiero ma lapy - pilka od kosza to macha tak jak ja od siatki :D ciekawe jaka on ma klawiature/muszke ;)) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 myszke wykluczam narazie ... jutro na innej sparwdze ale to nie ona na 10000% z gorki dizeki no a jednak to myszka a odrucalem taka mozliwosc i jak tu wierzyc w procenty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 jka masz kaske to kup sobie microsoft IE 3.0 - polecana przez graczy fpp (zawodowych ofc) poza tym wszytskie myszki pod USB ROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Hehe a pamienta jak w ktoryms topiku szpaq chwaliles a4techa a ja Ci na to poczekaj ... tak ot i raczej w duchu towarzyskim wspominam zadnych ofesow oczywiscie :-) Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 hehhe no bo dobre mychy sa no co ;] moze na wadliwa serje trafilem bhebeh ... myslalem nad kupnem radiowki tez ze wlasnie firmy a4tech ale narazie to jednak odloze ..rozkrecilem gryzonia podociskalem troche postukalem i narazie smiga ( do czasu ) zawsze to 60 zl w kieszeni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...