Skocz do zawartości
wilczek

Adres anonimowego proxy ??

Rekomendowane odpowiedzi

Sorki ale potrzebuje takowego szybko a nie mam czasu przeszukiwac ponad 1000 proxy i szukac, ktore maskuje ip :|

musze znac adres do jutra, bo mam prowadzic lekcje w budzie 8O :lol: o takich bajerach i przy okazji pokazac jak dzial

jesli znacie jakies dobre i sprawdzone adresy to dawajcie.

najlepiej zeby zmienialy ip i maskowaly calkowicie ogrinalne bo jakos testu chce wykozystac ta stronke a ona pokazyje jak ip nie jest calkowicie ukryte.

mam narazie

w3cache.icm.edu.pl:8080

ale on zmienia wlasnie ip przekazujac dalej i orginalne wiec nie calkiem o to mi chodzilo :|

jesli macie jakies doswiadczenia z programami typu anonymizer to tez napiszcie bo musze i o nich wspomniec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie znalezc opis (taki dla newbie) stosowania proxy ?

PS:

ten podany przez Bruce'a, jest do du.py, wogole z netem sie nie da polaczyc :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie znalezc opis (taki dla newbie) stosowania proxy ?

PS:

ten podany przez Bruce'a, jest do du.py, wogole z netem sie nie da polaczyc :/

to ciekawe, bo tego posta napisaelm wlasnie przez to proxy ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak chcesz sprawdzic czy proxy ktore masz chodza i jaki jest stopien ich anonimowosci/szybkosc/ip itd. to sciagnij sobie:

http://www.accessdiver.com/download.htm

na sybkosci takiego proxy mi nie zalezy, do sprawdzania uzylem tamtej stronki z 1 posta a co do linka z tamtym postem to nie mialem czasu przeszukimac z 500 adresow zeby znalezc dzialajacy wiec myslalem ze ktos ma taki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi