Krajesu Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam przesiadlem sie na Win7 i chcialem zainstalowac sterowniki z plyty (jako jedyne bo reszta z neta) do monitora LG W2261VP-PF i jak to w zyciu bywa zgubilem... wszystkie inne mam, a akurat ta zgubilem, moze ktos podeslac link do sterownikow/oprogramowania do w/w monitora ? Ewentualnie jak ktos ma by mogl zrobic obraz i podrzucic np na rapdia :) bylbym wdzieczny ! pozdrawiam ! P.S Roznice widze z sterownikami i bez, dlatego zalezy mi na nich. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Mozesz wyjasnic co Cie powstrzymuje przed sciagnieciem sterownikow ze strony producenta monitora? Wolisz pisac na forum i marnowac czas tylko dlatego, ze nie chce Ci sie wpisac w google: W2261VP-PF driver ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajesu Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Nie jestem jakimś idiotą, że nie potrafi wejść na stronę producenta i znaleźć opdowiednie sterrowniki, na stronie producenta znalazłem tylko jakis 6kb nie wiadomo do czego służący pliczek, a w opisie mojego pierwszego postu jest napisane sterowników/oprogramowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 (edytowane) To sa wlasnie sterowniki o ktore pytales i jest to cale oprogramowanie jakie udpstepnil producent monitora i nic wiecej nie jest potrzebne. Edytowane 16 Lutego 2010 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Rozpakowujesz te "6kb", ściągasz http://download.chip.eu/pl/Microsoft-Color...1.0_138989.html, instalujesz, odpalasz (np. z panelu sterowania), przechodzisz do zakładki "profiles", install -> znajdujesz plik .icm -> zakładka "devices", zaznaczasz swój monitor, "add" -> dodajesz profil, potem "apply", "set as default", "ok". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...