arkadiuso Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam Powiedzcie jeśli ktoś się orientuję dlaczego wykres hdtach jest taki poszarpany niby szybki ale ma takie duże spadki jest to odczuwalne np. gdy coś dużego rozpakowuję..?? jeszcze mam pewną przypadłość co kilka, kilkadziesiąt minut dyski mielą trwa to kilka do kilkunastu sekund system to win7 64bit a dokładnie są ta dwa dyski co w temacie spięte w raid-0 objawy są niepokojące proszę o jakieś rady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Zacznij od przeniesienia tego posta do odpowiedniego tematu który już istnieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiuso Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Bardzo chętnie tylko jakoś nie widzę odp.. a martwi mnie zachowanie tych dysków.. potrzebna mi pomoc i tyle.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdebik Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Mam podobny problem. Mysle, ze wina obarczyc nalezy samego windowsa ktory grzebie w swapie albo cos tam sobie zapisuje. Przydalby sie jakis test pod dosa wtedy moznaby zobaczyc co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 (edytowane) Nie sądze. Raczej jakieś zainstalowane dodatkowe oprogramowanie odwoływało się do dysku w trakcie testu. Albo Win Update. W dniu 16.02.2010 o 05:20, arkadiuso napisał(a): Bardzo chętnie tylko jakoś nie widzę odp.. Rzeczywiście ciężko znaleźć przyklejony temat ;) http://forum.purepc.pl/Dyski-twarde-cdromy-dvd-pendrive-f55/Raid-0-A-Wydajnosc-t252870.html Edytowane 26 Marca 2011 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...