yok3r Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam, przymierzam sie do kupna wieży - allegro. Nie musi być nowa, cena jaka moge przeznaczyc wraz z przesyłką to max 350 zł - wiem ze nie duzo ale mysle ze na allegro mozna juz cos za to kupić. słucham głównie Trance/techno itd.. czyli często gra bass, nie znam sie na tego typu sprzętach, ale fajnie by było jak by ta wieża grała dosyc głośno i czytała mp3. Poleci mi ktoś coś ciekawego z allegro? dzięki z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) Nikt za ciebie nie będziesz szukał. Jak coś znajdziesz to podaj linka to ci najwyżej powiedzą czy warto. Ja ci polecam coś z sony z serii mhc-rg... edit: http://www.allegro.pl/item919673358_sony_m...or_110_wat.html mam taką tylko moja mp3 nie czyta a ta tak... edit: słowa sprzedającego:"KOMPLET Z DWOMA KOLUMNAMI I WOOFEREM" ta wieża nie posiada żadnego oddzielnego woofera więc sprzedający kłamię.... Edytowane 15 Lutego 2010 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yok3r Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 no jasne ze nie będzie, szczerze powiedziawszy to chyba polowe juz przegladnalem na allegro..ale co mi po tym skoro sie na tym nie znam..jak mialbym tu linkami sypac to polowe linków bym tu wkleil.. ale jak tak to zaraz tu podsunę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 U nas w kauflandzie w rtv i agd nowa kosztuje 400zł taka więc może dozbieraj te 50zł i obejdzie się bez przesyłek:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yok3r Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 hm..ja zawsze byłem zdania ze to allegro jest tańsze niż tego typu sklepy..a jeśli o cene chodzi no to te 400 też bym dał radę wycisnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 tylko że na allegro nic ciekawego teraz nie ma z wież... a w takim realu czy gdzieś to se chociaż sprawdzisz kilka modeli tzn. jak to gra.... a tak z allegro ci przyjdzie w ciemno i może ci się spodobać lub nie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yok3r Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 a co powiesz o tej? warto zalicytować ? http://www.allegro.pl/item923036792_piekna...ra_polecam.html albo tą http://allegro.pl/item922218111_ekskluzywn...s_sa_eh750.html ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 ten soniak niezle gra ale ma marne glosniki za to ten technics to dziadostwo - przegrzewaja sie gwizdki i srodeka bas jest mono....mialem i ten model i poprzedni i po miesiacu kazdy sprzedalem tak marnie to gra z dobrze grajacych wiez szukalbym czegos od sony pokroju mhc 5500, 6000 - najlepsze wieze jakiekiedykolwiek wyszly albo d6xx o ile dobrze pamietam(segmenty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yok3r Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 (edytowane) coś takiego? http://www.allegro.pl/item923036792_piekna...ra_polecam.html warto zalicytować? jak tak to do ilu zeby nie przepłacic? sama wysylka 60 zł Edytowane 17 Lutego 2010 przez yok3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiltel Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 A może zamiast wieży zestawik Logitech Z-2300 do takiej muzyki idealny wręcz. Używkę powinieneś znaleźć do 400 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...