imperos Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) Witam wszytkich! Mam okazje na zakup laptopa w USA, znajomy niedlugo stamtad wraca. W gre wchodza tylko te marki HP, gdyz posiada on kupon 20% znizki. ;) Wyszukalem takiego laptopa: http://www.shopping.hp.com/product/compute...WA783UA%2523ABA 1009-20%=807 807*2.8(kurs)=2260 Wyposazony jest on w wydajny procesor i7, ale nie jestem pewny co do grafiki. Bedzie ona w stanie podolac nowszym grom? A moze jednak lepiej wybrac jakis inny laptop??? Zauwazylem ze w hp maja sklonnosci dawac b.dobry procesor, a grafiki bardzo marne.(zobaczcie na stacjonarki). Stad moje wahania co do 230m. Prosze o pomoc :) Edytowane 16 Lutego 2010 przez imperos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzyy Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 (edytowane) na Twoim miejscu jakbym mial mozliwosc kupna w usa to mialbym gdzies ten kupon ze znizka i kupil jakiegos asusa.... np: G60VX-RBBX05 , G72GX-RBBX05 .. linki cos nie dzialaja:P wejdz na bestbuy i zobacz je sobie Edytowane 16 Lutego 2010 przez duzyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 nauczcie się obaj wstawiać linki :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imperos Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 (edytowane) Niestety znizka dotyczy tylko produktow firmy HP. ;) Nie wiem o co chodzi z tym linkiem, na innym forum chodzil, moze skopiuje specyfikacje. Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor Intel Core i7-720QM processor with Turbo Boost Technology Processor speed 1.60GHz; with Turbo Boost Technology up to 2.80GHz Memory 4GB DDR3 System Memory (2 DIMM); Max supported =8192MB Accessible memory slots 2 Display 15.6" Diagonal High-Definition LED HP BrightView Display (1366x768) Video graphics Nvidia GeForce GT 230M with up to 2815MB total graphics memory with 1024MB dedicated Audio Altec Lansing with SRS Premium Sound Primary CD/DVD drive LightScribe SuperMulti 8X DVDýR/RW with Double Layer Suppor Hard drive 500GB (7200RPM) Hard Drive (SATA) Networking Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN (RJ-45 connector) Wireless options Wireless LAN 802.11b/g/n WLAN PC card slot 1 ExpressCard/54 Slot (also supports ExpressCard/34) I/O ports 4 Universal Serial Bus (USB) 2.0, 4th port shared with eSATA; 2 Headphone out; 1 microphone-in; HDMI; 1 VGA (15-pin); eSATA + USB 2.0; 1 RJ -45 (LAN); 1 notebook expansion port 3; 1 IEEE 1394 Firewire (4-pin); 1 Consumer IR (Remote Receiver) Finish HP Imprint with the espresso design in high-gloss black Software, security and support Symantec Norton Internet Security 2010 60-day Trial; HP Support Assistant; HP PC Recovery; HP Advisor; HP ProtectSmart Hard Drive Protection Software, productivity Microsoft Works; Microsoft Office 2007 Home & Student 60-day Trial; Microsoft Silverlight; Sun Java Software, multimedia Corel PaintShop Pro Photo X2; Corel Video Studio X2; eBay; HP MediaSmart; HP Webcam; Pandora Internet Radio; Sling Media sling player with Sling flash tour; Windows Live Photo Gallery; Cyberlink DVD Suite; Adobe Reader; Adobe Flash; HP Games Powered by Wild Tangent; HP Music Store powered by Rhapsody; Netflix; Hulu Software, internet solutions HP Set Up; Windows Live Messenger; Windows Live Mail; Windows Live Writer; Skype; MSN Toolbar; Microsoft Portal; Accellor (Broadband Aggregator in HP Setup) Warranty and support 1-Year Limited Hardware Warranty with Toll Free Support (NA); 1-Year Free Hardware Technical Support; 30-Days Free Limited Software Support with 1-Year (from date of purchase); Free Limited Software Support with Product Registration. Dimensions (unpackaged) 14.9" (L) x 10.15" (D) x 1.33" (min H)/1.61" (max H) Weight (unpackaged) 6.34 lbs Power 120W AC Adapter; 6-Cell Lithium-Ion Battery EcoHighlights, ENERGY STAR Qualified Yes EcoHighlights, EPEAT Registered Silver Lub wersja pdf ;] http://www.shopping.hp.com/shopping/pdf/wa783ua.pdf Czekam na Wasze opinie. Edytowane 16 Lutego 2010 przez imperos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Na wstępie trzeba zaznaczyć, że żaden pavulon nie jest warty zakupu ;) Ciekawe jestem jak bardzo gorący i głośny musi być ten DV6 z i7 :? Niemniej, nie wiem skąd jesteś (mniemam że zagranica), więc może u Ciebie przynajmniej ich serwis jest mniej problemowy niż nasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzyy Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 warty, nie warty ja bym bral ktoregos z asusow:] ceny maja dobre i parametry tez:> a pavilion to pavilion, ladny, swiecacy ale za duzo sie placi za marke;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...