stranger Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 witam z góry zaznaczam że dopiero zaczynam więc mi tu nie krzyczeć od razu:) podać opinię i jakieś sugestie to partiami może wdroże przy następnych etapach modyfikacji narazie co jest zrobione: - wstawione 3 katody:UV, niebieska i czerwona (niestety słabo widać UV przy zapalonych pozostałych, przy samej efekt widać na zdjęciach - dwa wiatraki nebula blue, jeden wsadzony zamiast zwyklego do zasiłki jeden na tyle obudowy - wymienione diody w: klawiaturze, sieciówce:), sygnalizacja zasilania kompa i sygnalizacja pracy dysku ( wszystko na super jasne) - podświtlony panel przedni tzn. cdromy i miejsce wkladania dyskietki przez dwie diody niebieskie super jasne - pacnięty radiator farbą fluorescencyjną oraz wstawiony znak fluorescencyjny do środka - kable air flow fluorescencyjne 2x hdd 1x flopy - wyprowadzilem tez dwa wlaczniki osobno dla katod kolorowych osobno dla uv CZAS NA FOTY - kolor - UV - klawiatura Czekam na panel boczny, jutro wycięty odbieram, wstawiam plexi, druga mała szybka idzie na góre, no i czeka mnie malowanko całej budy chyba bo ten kolor jakis lipny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 hymm spoko jest ale dla mnei modding to nie robienie karuzeli z kompa a modyfikacje obudowy w sensie dorabiania, wycienania metalu, plastiku itp... Fajnie swieci.. ale to nic nowego.. ot pare swiatelek, swiecace tasiemki... Bedzie bok :) to powiem cos milego... ALE PAMIETAJ - SWIATELKA TO NIE WSZYSTKO.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 wiem wiem sam nie czuję jakiegoś specjalnego spełnienia....to pierwszy modzik niedługo zabieram sie za big towera, mam nadzieję wyciąć tam niezły numer:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 ty dokoncz to :) podrasuj.. poswiec wiecej czasu... a nie odrazu 2 buda bo ta juz zla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 zła nie jest ale mało możliwości daje, zapodam ci zdjęcie w dzień sam ocenisz że nie wiele z tego można zrobić, panel przedni nie do przerobienia praktycznie, dwa miejsca tylko 5,25" to se ne da!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 poczerp troche inspiracji z netu - galerii :) cuda i wiłąwianki robia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 gdyby nie to forum wogóle bym nie wiedział nic o modyfikacjach....tu się zaczęlo.... tak to jest za pierwszym razem, szybko chcesz coś zobaczyć co stworzyłeś, może to nie kreatywne ale przykładałem się do tego i efekt mi się podoba nie nastawiałem się na wiele, w planie miało byc duzo koloru i UV, do reszty może muszę jeszcze dojrzeć... będę miał 450 postów to też będę miał lepsze pomysły:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 sa ludzie co maja 1000 i malo wiedza :)) tym sie nie wzoruj.. bywa i tak ze tacy <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly gadaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 IMHO moze byc, ale buda nie powycinana. TO zaledwie namiastka moddingu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 dziś po 20 wrzucę z wyciętym otworem i wstawioną szybą fotkę.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ...taki duzy taki maly moze szybke miec...taki ty taki ja moze szybke miec :))) wszyscy szybke maja... zdjecie im cykaja... lalalla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 hoho humor to chyba od zawartości szklanki którą trzymasz w ręce???:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 oj ta szkalna to sie oproznila w 1999 roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ja mam wrażenie że ty coś tam ciąglę sączysz ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Wiesz, to raczej kiepsko... Jedyne co to podświetlenie, brak szyby z boku - komp otwarty :( Moim zdanie bez sensu było kupowanie 3 katod - albo kolor albo uv. Fajnie wygląda plansza świecąca w ultrafiolecie. Ciekawie wygląda podśietlenie baay-a diodą Brak koloru budy. Popracuj jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 no juz po 21 a tu nie ma tych fotek z dziura w obudowie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 czyzby obiecanki skakanki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ok reszta fotek niestety wzor na szybie jest na tle innych rzeczy i słąbo go widać, najlpiej na ciemnym tle wychodzi chyba a takiego w mojej budzie nie wiele:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 sorry, że tak długo, ale nie myslalem ze upchanie tej szybki w ta uszczelke to taki problem!!! no i zrobic dobra faotke tego smoka to tez problem........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 smok rozumiem ze jest zrobiony badz poprawiony farbka fluoro ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 moim zdaneim presadziles z katodami co za duzo to niezdrowo jak mowi przyslowie wystarczylaby sama uv a efekt bylby lepszy i smoczek lepiej widoczny swietnie wyglada wyjscie ewakuacyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Dla mnie spoko. Schludne wykonanie. Nie ma burdelu w srodku. Tylko troche ten smok malo widoczny. Ogolnie pozytywnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 moim zdaneim presadziles z katodami co za duzo to niezdrowo jak mowi przyslowie wystarczylaby sama uv a efekt bylby lepszy i smoczek lepiej widoczny swietnie wyglada wyjscie ewakuacyjne w założeniu miały być dwa rodzaj oświetlenia, mogę sobie przełaczac miedzy uv a kolorami smoczek niestety na tle kabli słabo wypada, mój błąd powinienm go w pustym miejscu gdzies na tle mobo walnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 no juz lepiej... ja tam bym sie jeszcze czepial :) ale 1 mod ... sie udal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 smok rozumiem ze jest zrobiony badz poprawiony farbka fluoro ... tak grawerowałem a pozniej farbka fluoro.....niestety efekt widac tylko na zywca aparatem nie dam rady zrobic dobrj foty:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 "]no juz lepiej... ja tam bym sie jeszcze czepial :) ale 1 mod ... sie udal :) no to sie czepiaj z checia poslucham moze bledu next time nie popelnie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 IMHO za bardzo popularny ksztal. Ale jak na pierwszego moda calkiem poprawnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 smok rozumiem ze jest zrobiony badz poprawiony farbka fluoro ... tak grawerowałem a pozniej farbka fluoro.....niestety efekt widac tylko na zywca aparatem nie dam rady zrobic dobrj foty:( ile kosztuje taka farbka ?? to jest w puszcze ?? a nie mozesz wypelnic tego smoczka w srodku farbka ?? moze bedzie lepiej wygladac zrob fotki tylko z UV moze bedzie lepiej widac bestie :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 to zwykly marker fluoro, jest jedna fotka z uv tylko i efekt widzisz jaki..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Stranger moglbys mi podeslac wzror tego smoka ? Chcialbym cos takiego na bude walnac... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...