Gość dominoko12 Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam! Szukam programu do robienia stron w stylu www.zielonymail.com , chciałbym otworzyć wypłacalny serwis z mailami lub autosurfem, program nie może przekraczać 600zł ponieważ narazie więcej niedam, bo nie mam. Musito być program w którym nie trzeba znać języka HTML, ani żadnego innego, obsługiwałem się innymi programami jak www studio czy też microsoft office word lecz tam raczej nie zrobię nic w tym stylu, ponieważ tam chyba nawet nie da się zrobić logowania. Jeszcze jedno pytanie jak pojemny serwer potrzebowałbym na taki serwis. prosze o szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 1. Edytowałem Ci posta - reklamy w tym dziale nie są potrzebne. 2. Nie ma możliwości robienia rozbudowanych stron (z logowaniem) bez znajomości PHP - wyjątek stanowi użycie gotowego CMS (np. Joomla, Drupal itp). Więcej info w Google. 3. Dokształć się w HTML/XHTML oraz PHP, zanim zaczniesz robić strony WWW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...