Gość adas123 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 kolego ty czytać chyba ze zrozumieniem nie umiesz:) teraz mam stabilne 2500Ghz czyli (200x12.5) Po pierwsze nie czytac skoro nigdzie nie bylo to napisane :blink: choc fakt faktem screena nie przegladalem... anyway niezly wynik... osobiscie olalbym timingi bo ogromnej roznicy raczej nie uswiadczysz :) a i predzej jak piszesz osiagniesz je na hyperx... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Gdzie i za ile ten dual kit HyperX 2x1GB wychaczyłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJH83 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) DJH83 niestety to co dałeś nie działa:( Nic dziwnego jak usilowales zainstalowac dla audugy SE stery do audigy na EMU. Przeciez audigy SE i XFI Xtreme Audio to wlasnie P17, a nawet niewiedzac jaki sie ma uklad na karcie jest tam napisane do czego jest dana paczka. Czytaj co tam jest napisane, a nie po naglowkach. SB P17X Series Support Pack 2.0 (07/31/2009) obsługiwane karty: - Audigy Value - Audigy SE - Audigy LS - Audigy 2 LS - Live! 24-bit - SB 5.1 VX - X-Fi Xtreme Audio obsługiwane OS'y: 32-bit i 64-bit edycje Windows 7 / Vista SP1 & SP2/XP SP3 Edytowane 19 Lutego 2010 przez DJH83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines098 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) na allegro kupiłem:) w oddzielnych aukcjach 1gb za 46 zł i jeszcze jedna za 60. Ale tą drógą to od kolegi który nie potrzebował już bo wiem ze są dwa rodzeje że niby na croffsire z tymi kwadratowymi radiatorami i ne z takimi bardziej owalnymi to mam te drugie Edytowane 19 Lutego 2010 przez Martines098 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines098 Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 a gdzie to sie ustawia aby czestotliwość ramów tez była podkrecana?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 a gdzie to sie ustawia aby czestotliwość ramów tez była podkrecana??Zazwyczaj w advanced chipset settings, czy jakoś tak... znajdziesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines098 Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 a to sperad spectrum?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 a to sperad spectrum??Olej tę opcję... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines098 Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 aa do czego ona służy?? no to gdzie sie to zmienia??:( masz tam screany moje to moze tam ale co ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...