Adamo12x Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam, tak jak w temacie, nie mam pojęcia jakiej karty użyć microlaby już zostały zaomówione, bedą na dniach, karta ma mieć wejscia na chinche? słyszałem ze nie można ich podpinać pod zewnatrzy wzmacniacz, tak więć pod jaką kartę je podpiąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArreatPL Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Po co kupujesz głośniki skoro nawet nie wiesz jak są one podpięte? Tak, mają one wbudowany wewnętrzny wzmacniacz. <=> nie można (t.j. móc możesz, ale jak spalisz to do mnie nie miej pretensji) ich podpinać pod wzmacniacz. Jaka karta? A jaki masz budżet.... I jakie masz wymagania, i do czego używasz PCta (gry?przegladanie internetu?). I nie, głośniki mają JACK'i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamo12x Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Po to je kupiłem bo słuchałem ich i jak dla mnie są zajebiste :lol2: na karte mam ok, 100-150 zł, bedą używane głównie do słuchania muzyki-rockowej zazwyczaj, ale czasem i rapu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...