RybaToJa Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Witam. Od 2 dni męczę się z tym photoshopem :sad: Zawsze jak instaluje to na końcu instalacji pokazuje mi się, że instalacja komponentów nie powiodła się. Wcześniej chyba miałem zainstalowanego CS2 ale nie wiem czy od tego czasu robiłem format czy nie :sad: Usunąłem większość znalezionych folderów z plikami Adobe. Usunąłem Acrobat Readera i Adobe Flash ( lub coś podobnego). Użyłem CCleanera, usunąłem zawartość TEMP i PREFETCH, usunąłem większość z rejestru co miało w nazwie "adobe" lub "photoshop". Użyłem metody 1 i 4 programu CS3Clean. Nie wiem co mógłbym dalej zrobić. Proszę o pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 O ile posiadasz oryginał tego oprogramowania to problemów ze strony w/w softwaru nie powinieneś mieć. W takiej sytuacji pozostaje tylko opcja, że coś w systemie masz nawalone. CCleaner mimo, że jest dobrym narzędziem, to do odinstalowywania moim zdaniem się nie nadaje. Ściągnij program Revo Uninstaller i nim dokonaj usunięcia potencjalnie zbędnych rzeczy. Będziesz miał gwarancję, iż nic nie pozostało w rejestrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...