PolandMET Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 (edytowane) Cze Dzis sie bawilem troche oplotami :) Oplotłem kabel zasilania SATA oraz kable sygnalowe SATA i inne czerwonymi oplotami 3 i 8mm. Zajelo mi to kilkanascie godzin dlubaniny i przypalania koszulek palnikiem, ale efekt jest dobry. Jutro bede dla odmiany oplatał główną wiazke zasilacza oplotem niebieskim 4mm. Szkoda ze nie ma 3mm, przez co caly pęk bedzie grubszy. Moze szef kiedys w koncu zalatwi wszystkie kolory 3mm, bo one sie najlepiej nadaja dla naszych komputerowych kabelkow. Oto fotki kabla SATA. Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandar Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Wg mnie najlepsze sa oploty o srednicy 4mm i wloknach 3x3. Wtedy generalnie nic nie przeswituje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanapex Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ghandar stworzył nową, bardziej przejrzystą wersję strony. Wszelkie zauważone błędy prosiłbym zgłaszać bezpośrednio do niego i serdecznie zachęcam do odwiedzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysr Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 Ghandar, jak można kupić te oploty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 (edytowane) Ktorej czesci w jego podpisie nie zrozumiales?, udziela informacji na gg. Edytowane 15 Października 2010 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 Do tego ma swoja stronke ;) OPLOTY.net — oploty i rurki termokurczliwe do komputerów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Witam Czemu oploty.net sie skonczyly ? Gdzie je mozna jeszcze dostac ??? Nosz kurde :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) Niestety obecnie chyba nikt nie sprzedaje oplotów ala MDPC jedynie na PC... Darmacz ma jakieś oploty z tego co widziałem. Edytowane 13 Maja 2011 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Ja znalazlem TU MDPC Sleeve | MDPC-X International ale wysylka 18euro lol :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eoblack Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Nie trzeba już kupować w Niemczech. Powstał sklep z oplotami www.sleeveking.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furtek Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Przepraszam że się dopnę ale szukam oplotów, nie byle jakich. Jednak trzeba je dostarczyć do england. A może po prostu znacie jakieś stronki w uk które mają pewne oploty, ebaj przeglądałem i wydają się mi jakieś tandetne. Pozdrawiam PS. jak znaleźć w uk rurki termokurczliwe ? chciałbym oplatać wszystkie kabelki, 3 mm oploty wyczytałem że najlepsze, więc jaki rozmiar rurki mam wziąć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_malisz Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Zielone UV - wypas = warto zarzucić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 PS. jak znaleźć w uk rurki termokurczliwe ? chciałbym oplatać wszystkie kabelki, 3 mm oploty wyczytałem że najlepsze, więc jaki rozmiar rurki mam wziąć ? Powinieneś dostać w każdym budowlanym, przynajmniej w Polsce tak jest. Rozmiar taki, żeby wszedł do niej kabel w oplocie, ale żeby nie było za dużo luzu - 4mm najlepiej (przed skurczeniem oczywiście). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...