kuebk Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Uzywa juz ktos z was tej bety? Jak wam sie spisuje? Bo u mnie Outlook odpierdala straszne cuda. Reklamy wrzuca do skrzynki odbiorczej a moje maile do spamu, potrzebna pomoc aby zachowywal sie tak jak 2003. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Zacząłbym od pomocy w programie i strony MS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Nie używałem ale opinie są bardzo pozytywne, podobno bardzo dobry następca 2007. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Usiadłem na becie '10 i jestem zadowolony. W miarę stabilny, przejrzysty i wygodny. Co do outlooka to polecam go tak samo jak używanie IE - tylko w białej opasce na oczach - jest dużo wygodniejszych i bezpieczniejszych programów jak BAT czy Thunderbird. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 (edytowane) W pracy uzywam 2007 i rowniez jestem zadowolony i przyzwyczajony. Model 2010 postanowil jednak odmowic wspolpracy po jednym dniu normalnego dzialania. :( EDIT: Dobra mialem troche wiecej czasu aby poswiecic na zabawe, teraz pytanie takie jak calkowicie wylaczyc automatyczne filtry wiadomosci-smieci? Edytowane 20 Lutego 2010 przez kuebk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...