Skocz do zawartości
Legoland

Po Raz Kolejny Laptop Do 3000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Planuje zakup lapka gdzie gorna granica jest kwota 3000 zł. Przeznaczenie to praca biurowa, a po pracy biurowej dla relaksu moze jakas gra. W zwiazku z tym dobrze by bylo gdyby lapek cechowal sie wzglednie dlugim czasem pracy na baterii choc oczywiscie w trybie edytora tekstu glownie z wlaczonym wi-fi. Musi miec tez wygodna klawiature i niezly gladzik. Do tej pory pracowalem na budzetowej tosce l40 i jak dla mnie klawiaturke miala bardzo ok, dosc przyjemny klik, nie uginajaca sie, touchpad tez calkiem precyzyjny. Co innego natomiast acer 6930g. Niewygodna klawiatura a gladzik wola o pomste do nieba. Wyklucza go to jak dla mnie z pracy biurowej. Oczywiscie musi cechowac sie tez wzglednie wysoka wydajnoscia. Nie licze na odpalenie crysisa w max detalach ale byloby milo gdyby mozna bylo odpalac nowsze tytuly bez obnizania wszystkich ustawien na minimalne. Zastanawialem sie nad lenovo y550 jak ponizej jednak sprzedawca polecil mi della 1558. Niewatpliwym plusem dela to procek i3 dysk 7200 rpm i pamieci ddr3 i gwarancja nbd (choc wolalbym jej nie sprawdzac) jednak zastanawiam sie czy w tym wypadku grafika jednak nie bedzie za slaba. Prosba wiec do bardziej zorientowanych forumowiczow o porade ktory wybrac. bardzo mile widziane ewentualne inne propozycje

http://www.karen.pl/index.php/product/8981...7HP_czarny.html

http://www.karen.pl/index.php/product/8515...885%29_LED.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi