Gość BRVideo Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 (edytowane) Nowy rok to nowe projekty i nowe gry, jakie zostaną zaprezentowane graczom. W sieci pojawiły się pierwsze listy prezentujące gry, jakie zostaną zaprezentowane na tegorocznych targach E3 w Los Angeles. Fani samochodówek mogą się czuć zadowoleni z pierwszych doniesień, ponieważ w tym roku pokazane zostanie kilka bardzo ciekawych gier z samochodami w roli głównej. Wśród tytułów znajdujących się na liście największą niespodzianką jest niewątpliwie Race Driver Grid 2. Kontynuacja rewelacyjnej serii wyścigówek od Codemasters powróci do graczy. Pierwszy Grid był bardzo udaną grą i oferował całe mnóstwo serii wyścigowych i bardzo bogaty garaż, a wszystko oprawione w rewelacyjną grafikę. Po sukcesach Dirta 2, rozgorzało od plotek na temat kontynuacji Grida, ale Codemasters milczało na ten temat aż do dzisiaj. źródło: gry.v10.pl Edytowane 22 Lutego 2010 przez BRVideo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 No miło, grid i dirt 1 & 2 to tytuły, przy których się fajnie bawiłem, taka odskocznia od kałowych nfs. Pewnie na starym silniku jeszcze, ale mimo to i tak wizualnie/model zniszczeń ta gra miażdży. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksieciunio Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Wiadomo już kiedy będzie GRID 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Nie. W zeszłym roku ktoś z Codemasters mówił, że DiRT i GRID chcą wydawać naprzemiennie co rok, tak więc wszyscy się spodziewali że GRID 2 pojawi się w tym roku. Niczego nie potwierdzili, więc raczej na to nie ma szans, zwłaszcza że więcej pokazano z DiRT 3, który będzie za rok. Silnik to EGO 2.0. Co on potrafi zobaczymy już za pare tygodni, na filmikach wygląda dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Pierwszy teaser GRIDA 2 !! :D http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=21325 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) szkoda czasu na ogladanie. nic tam ciekawego nie ma. // i za to dostaje minusa? coz za mentalnosc. nie ma jak krecace sie kolo i bok auta. wypas. juz zrobilem zamowienie. Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Sarkazm 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Dokładnie, zamiast oglądać przez 30 sekund lepiej napiszcie wartościowego posta na forum. Kolega chyba nie wie co to teaser. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Trailer z Grida 2 !! Premiera 2013. http://www.gry-onlin...eo.asp?ID=21344 Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez Janekk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Czyżby brak efektownych wypadków i uszkodzeń? Mam nadzieję, że nie bo w jedynce było to całkiem fajnie zrobione i dawało sporo frajdy. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 http://www.gamesradar.com/grid-2-weve-played-it-were-calling-it-racing-games-will-never-be-same-again/ ;) raczej beda uszkodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Say goodbye to driver's eye... Destruction Derby też nie będzie :( Szkoda, no ale pożyjemy, zobaczymy. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Gameplaye z Grida 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Handling wygląda beznadziejnie, ciągłe drifty jak w Shift. Oby to tylko wina alphy, ew. od biedy samych muscle carów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Tak samo beznadziejna jak jedynka? Też <2sek do setki? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 co tam 2sek do setki. 2 sekundy z 300 do 0 ;D 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) Jedynka była nie tylko moim całkiem udaną grą. Symulator to przecież nie jest więc niema się co czepiać. Najważniejsze, żeby był fun z gry. Wcześniej (w jedynce) było można sobie po prostu usiąść przed kompem i pojeździć spokojnie bez nerwów, mam nadzieje że i teraz będzie podobnie. pzd Edytowane 6 Października 2012 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Zgadzam się z jurkiem, bardzo przyjemna arcadówka jedna z lepszych jakie wyszły w ciągu kilku ostatnich lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Za co ten minus? Za stwierdzenie faktu? Czy ja napisałem, że gra jest słaba czy ze jest czysto arkadowa? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 Wrażenia z grania w przedpremierową wersję: http://www.purepc.pl/rozrywka/zapowiedz_grid_2_pierwsze_wrazenia_z_jazdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 A jak odczucia odnośnie modelu jazdy i sterowania, takie jak w GRID? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 Ciekawe czy wydadza platne DLC z widokiem z kokpitu :D Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 A jak odczucia odnośnie modelu jazdy i sterowania, takie jak w GRID? Daaawno to było No cóż, to zręcznościówka, ale dość wymagająca i charakterna (tzn.: czuć masę fur), chociaż czasami miałem wrażenie że trochę za bardzo się maszyna ślizga. Jazda daje sporo radochy, a to chyba najważniejsze. Sterowanie jest spoko nawet na klawiszach, acz zalecany pad, wiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WicekWRO Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Już nie mogę doczekać się premiery, w jedynkę dłuuugo się zagrywałem ;) Z recki wynika, że powinno być okej o ile zdążyli poprawić różne ciach!ły, no i ciekawe jak z optymalizacją ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Test 16 kart graficznych w GRID 2 Co ciekawe gra posiada dwa exe'ki. Jeden normalny, a drugi dla procesorów obsługujących AVX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WicekWRO Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 ooo na to czekałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Co ciekawe gra posiada dwa exe'ki. Jeden normalny, a drugi dla procesorów obsługujących AVX. To dla GPU wbudowanego w Haswella. Dostępne są wtedy 2 dodatkowe efekty graficzne - głównie chodzi tu o cieniowanie dymu wydobywającego się spod opon. http://software.intel.com/en-us/blogs/2013/04/05/did-you-see-the-preview-of-codemasters-grid2-running-on-intel-4th-gen-core Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Dokładnie. A model jazdy nie powala. Gaficzka owszem ładna. Do jedynki się jednak nie umywa jeśli chodzi o zachowanie auta na drodze. Jakoś tak nijako się jeździ. Grałem na padzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Odpaliłem na padzie od klocka, graficznie taka o, chodzi płynnie, arcadeowy model jazdy. Generalnie mnie się podoba poza małym ficzerem - czy ktoś też spotkał się z artami przy spotkaniu z bandą gdy ekran zmienia odcień na czarno-biały? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Hmm jak przedmówca stwierdze, że gierka arcadowa i to bardzo. Pod tym względem gorsza niż część pierwsza. Co do band jeszcze się nie spotkałem będę wiedział niedługo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Te "arty" przy zderzeniu, to raczej efekt zamierzony, bo też je mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...