Tony Soprano Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam, mam straszny problem. Aktualnie piszę pracę magisterską oraz licencjacką jednocześnie i akurat tak się złożyło że pracuję z szerokimi tabelami nie mieszczącymi się w orientacji pionowej. Gdy w pliku mam strony o orientacji pionowej i poziomej Word łapie straszne zwiechy co minutę, dwie. Praktycznie uniemożliwia to pracę. Pomyślałem trudno, będę to robił w dwóch plikach - jeden pionowo, drugi poziomo, a potem połączę je przed wydrukiem i jakoś przeboleję, ale w tym co są tylko tabele też łapię zwiechy, trochę rzadziej, ale jednak. Spotkał się ktoś z czymś takim? W sumie mogę zrobić w końcu te tabele i je wydrukować, ale to przecież nie rozwiązanie problemu. Na innym kompie (taki sam jak mój Pavilion) problem nie występuje. Ale jakość nie mam czasu (DEADLINE jutro, drugi za tydzień ) na przeinstalowywanie całego office'a Bo teraz jakoś dam sobie radę, ale w przyszłości przydałoby się żeby można tak było pracować. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 używam wersji 2007 i u mnie ten problem nie występuje. może rób tabele w excelu, i wklej do worda dopiero przed wydrukiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...