Gość unknown210 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Cześć wszystkim, nie będzie to łatwa sprawa więc pytam was jak to zrobić. Opiszę co i w jakich parametrach chcę do niego podłączyć i jak to zrobiłem. 1. XBOX 360 podłączony przez HDMI 2. Sat echostara przez EURO 3. DVD KORR podłączone przez EURO Wszystko w taki sposób działało ale ja chcę to co wyżej plus wieża Philipsa na AUX. Nie mogę tego zrobić. Jak to zrobić? Próbowałem na różne sposoby Problemy po kolei. Próbowałem podłączyć XB przez HDMI, Sata i DVD prze euro a wieżę przez czincze L i P do wieży i z tyłu TV ale nie działa! Nie wiem dlaczego. Te kable chinch sprawdziłem i są dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 A próbowałeś podłączyć 360 do xboxa przez kabel euro z ameryki? I czincze koniecznie wetknij po 24:00, gdy księżyc będzie w pełni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość unknown210 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 draak, ależ się ubawiłem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 bo zajomali Ci telewizor, dlatego nie działa... zły dział Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...