Donaldinio Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam. Mam problem, ponieważ nie znam się za bardzo na hardware a potrzebuję chłodzenia i mobo do tych częsic: GeForce 7300 GS Inter E2180 FORTRON FSP350 Pamiecy DDR Zależało by mi na jak najmniejszej cenie tych dwóch części. Jeśli będzie trudno znaleźć pasujące części to byłbym wdzięczny za podanie alternatywnego rozwiązania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 (edytowane) W chłodzenie do karty nie warto dużo inwestować - chłodzenie na pamięć oraz nawiew ze 120 mm wentylatora , ew. zamienić orgyginalny wentylator karty na 120 mm przyczepiony na opaski zaciskowe . Do 50 zł powinno się zmieścić . Co innego chłodzenie na procka - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro PWM za 75 zł MB - Gigabyte EP31-DS3L za 215 zł. Chłodzenie procka i płyta z esc.pl Chłodzenie do karty można kupić np. na Cooling.pl Edit. Masz pamięć DDR2 czy DDR1 ? Bo pod tego procka nie znajdziesz płyty z DDR1 , więc lepiej kup pamięć DDR2 jak nie masz . 1 GB - ~ 80 zł 2 GB - ~ 150 zł . Edytowane 18 Lutego 2010 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaldinio Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Mam DDR1. Serio nie da rady znaleźć czegoś tańszego? I czy na pewno nie da się połączyć tego procka i ddr1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...