Sorkast Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam. Ile bym musiał wydać na nową karte graficzna taka zeby sie wyrabiała i kosztowała jak najmniej bo nie dysponuje funduszami za dużymi. Zależy mi równierz żeby byla to karta ATI. Ja posiadam ATI 4500 bodajrze xD. W każdym razie za dobrej niemam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Jaka reszta sprzętu? Do czego używasz komputera? Jaka rozdzielczość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 No i ile chcesz wydać? Bo to najważniejsze. Za ok 300zł masz HD5670, ale w tej cenie lepiej szukać HD4770 lub HD4850 tylko trzeba uważać na zasilacz. Jeżeli masz komputer z marketu to zasilacz będzie z pewnością do wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 No i ile chcesz wydać? Bo to najważniejsze. Za ok 300zł masz HD5670, ale w tej cenie lepiej szukać HD4770 lub HD4850 tylko trzeba uważać na zasilacz. Jeżeli masz komputer z marketu to zasilacz będzie z pewnością do wymiany. dobrze radzi .. właśnie sam nabyłem hd5670 choć zasilacz mam nie taki ostatni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...