Junior Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Ludzie jaki jest najlebszy prog do kręcenia radków bo ja sie wogóle nie oriętuje , a szukając w archiwóm nie znalazłem nic konkretnego . Za cały Help dzięki z góry :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Najpierw bedziesz musial sciagnac bios do OC. Np z www.sirius.pl Potem to juz jak kto woli, PowerStrip, RivaTuner, Rage3D Tweak itp. Ciekawe jak szukales skoro nic nie znalazles :? Bylo mnustwo postow na ten temat! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Zaposc sobie najnowsze omegi zmodyfikowane stery do ati z www.omegacorner.com podobno odblokowywuja mozliwosc oc w radkach , wiec bios bedzie niepotrzebny. A i masz tam wtedy w zakladce control panel mozliwosc krecenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Po instalacji tego cudeńka - opcje dotyczące podkręcania są nieaktywne. O co chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Po zainstalowaniu nowych sterow Omega 3.4 pojawia sie zakladka clock rate.Nie potrzeba juz flaszowac biosa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Czy aby napewno po omegach da sie kręcić . Ludzie może juz ktoś to próbował to niech sie podzieli spostrzenieniami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Czy aby napewno po omegach da sie kręcić . Ludzie może juz ktoś to próbował to niech sie podzieli spostrzenieniami.A ty piszesz o czyms czego wczesniej nie probowales ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Na Radkach specjalnie sie nie znam, ale przegladajac siec natknalem sie na calkiem ciekawy artykul o podkrecaniu R9500PRO - do przeczytania tutaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Ja podkręcam RadClocker'em - dodatkowa zakładka w ustawieniach karty (działa z Cat3.2 i 3.4) - na www mam zrzut ekranu. A biosa przeflashowałem. Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...