Skocz do zawartości
Gość

monitor 17" - do 800 zł

Rekomendowane odpowiedzi

co polecacie - byle szybko bo dzisiaj popoludniu jade juz kupic :D

mi sie podoba LG F700B - ale parametrow nie mam pelnych jego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli juz to F700P bo w B sa nedzne refreshe ogulnie wersja P jest duzo mocniejsza jesli jakis inny na plaskiej bance to bedziesz raczej musial dolozyc nieco kasy jeszce luknij z tych tanszych na

NEC FE791SB i taniutkego AOC 7A+ wybiez monitor z banka Flatron, FD Trinitron lub Daimondtron nic poza tym !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz LG F700P. Mam od września 2002 (dopiero go na rynek wypuszczali). Monitor sie świtnie sprawuje. Jedyne na co narzekam to przy przełaczaniu rozdzielczosci nie zawsze udaje mu sie rozszerzyc obraz na caly ekran i wychodza jakies takie walce. Ale ja caly czas pracuje na 1024x768 i jest wporzo. Kolejny droby problemik to niezbyt udany profli kolorow i tutaj prosze jak ktos wie skad moge sciagnac najnowsze sterowniki niech poda linka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam monitory Samsunga. Do 800 to proponuje 765 MB za 774 zl i rozdzielczosc 1024x768 przy 100 MHz :). Oczy sie nie mecza.

Chyba z 10 osobom polecilem ten monitor (lub jego porzednika 755DF) i nikt nie narzeka. Zaden sie takze do tej pory nie zepsul, a dwa LG juz widzialem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..jesli Samsunga to jush lepiej tego hundka Q790 lub F790. oba sa na tym samym kineskopie DFX co Samsungi 757 i choc nie wyciagaja 1920x1440 i pasmo jest o 50 MHz nishshe to kosztuja 150 zl mniej a 200 MHz w zupelnosci wystarcza na 1024x768@100. po co przeplacac skoro malo kto jest w stanie wykorzystac 1920x1440 na 17" ? ..swoja droga DFX tesh jest git i wedlug mnie to znacznie lepszy wybor nish Flatron ktorego zywotnosc moze budzic zastrzezenia..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...