reyden Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Co o nich myslicie ?? a dokładnie o obudowie Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower - http://www.4max.com.pl/sklep/obudowa.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 wygladaja jak z odpustu. funkcjonalnie i wykonaniem napewno ok. cena przesadzona znacznie. szczegolnie w polsce. ale bilety cyrkowe tanie nie sa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Obudowa ladna, ale szkoda tyle kasy na bude... Ja bym na twoim miejscu zmienil plyte i proca. Chyba ze masz okazje ja kupic za ok. 600zl to wtedy tak. A tak BTW do podpisu powinno byc "Live long and prosper", tak jest w oryginale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 negotiations are irrevelant :D borg jest git ale wolalbym miec statek klasy sovereign [enterprise E] :D albo szescian model taktyczny [ten z dodatkowymi powlokami] :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 buda wypasiona tylko ta cena ........ lepiej se kup jakiegos chefteca big tower :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 dokladnie...z cena przesadzili i to sporo! Sam jak przegladalem fotki to sie na nia napalilem, ale jak zobaczylem cene...to doszedlem do wniosku, ze lepiej wezme chiefteca :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 A mnie normalnie zabił ten tekst pod opisem budy: "*czas promocji ograniczony, oferta ważna do wyczerpania zapasów" Już widzę jak im te budy schodzą jak ciepłe bułeczki ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 negotiations are irrevelant :D borg jest git ale wolalbym miec statek klasy sovereign [enterprise E] :D albo szescian model taktyczny [ten z dodatkowymi powlokami] :D USS Voyager z odcinka pt. EndGame załtwił by oba jednym strzałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 negotiations are irrevelant :D borg jest git ale wolalbym miec statek klasy sovereign [enterprise E] :D albo szescian model taktyczny [ten z dodatkowymi powlokami] :D USS Voyager z odcinka pt. EndGame załtwił by oba jednym strzałem Jak juz wybieramy stakti a nie budy, to ja biore USS Relativity. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 jeszcze zeby to byl obudowa BIG , a to takie wyrosniete MIDI , i ta cena , w jakims netowym sklepie zachramanicznym widzalem je po ~ 850 zł albo to byla ta obudowa w tej cenie Thermaltake Highest Xaser II A6000A Plus juz zabardzo nie pamietam . Ta buda jest bez zasilki ? cena kosmos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...