korzi Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Witam mam problem z bluescreenamu chyba 3 inne 1 Had pool header a 2 win32k.sys i 3 nie pamietam co zrobic acha i co znaczy ze 3.19 gb ram mam dostepne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 To znaczy, że masz 32bitowy system, który nie zaadresuje większej ilości pamięci. Przesiadka na 64bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hca1c Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) Tylko 3,19 dostępne, bo zapewne masz system 32 bitowy. W wersji 64bit miałbyś pełne 4GB. A z tymi bsod'ami to nikt Ci z fusów nie będzie wróżył. Opisz wszystko od początku do końca, to coś się pomyśli ;) Edytowane 19 Lutego 2010 przez hca1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) Tylko, że na screenie jest 64-bit... Rozwiązanie? Gdzieś chyba jest na forum (chyba w zbiorczym temacie o W7 lub Viście) ale szukać mi się nie chce ;) Napisz jaką masz płytę główną. Edytowane 19 Lutego 2010 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 http://forum.purepc.pl/index.php?act=annou...f=23&id=100 http://forum.purepc.pl/Microsoft-Windows-f...ia-t315051.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzi Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 (edytowane) a to może byc przez zasilacz bo posiadam Modecom 500w Sprzet Karta Graficzna GTX 260 Procesor C2D E7400 RAM 2x2 OCz HD 320gb WD Płyta Główna AsRock TurboTwins2000 bo słyszałem ze karta wymaga min 550w To znaczy, że masz 32bitowy system, który nie zaadresuje większej ilości pamięci. Przesiadka na 64bit.ale ja mam 64 bitowy i te dostepne pokazuje mi od wczoraj Edytowane 20 Lutego 2010 przez korzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 (edytowane) Zasilacz na pewno do zmiany - nie z powodu mocy, ale jakości. Kup porządne, markowe 500W albo więcej, jak masz więcej $. A odnośnie BSODów jeszcze, to ULLISSES podał Ci dwa linki - przejrzyj je dokładnie. Edytowane 20 Lutego 2010 przez Marians Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugopis Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 a nie trzeba w biosie ustawic memory remap feature? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzi Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 a nie trzeba w biosie ustawic memory remap feature?ustawiłem i działa dzieki stary :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugopis Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 prosze bardzo, ta opcja na plytach asusa i asrocka (moze innch tez)to podstawa przy 64-bitowym systemie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...