genie Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Czy ktoś spotkał się z następującym problemem i wie jak go rozwiązać.Posiadam płytę główną Shutle AK32,Athlon 2400+,pamięci 1GB Kingston oraz powyższą grafikę.W żaden sposób nie mogę poprawnie uruchomić karty w WinXP-plProf i WinME ani na oryginalnych sterach dołączonych do karty ani na Catalyst-ach od 2,4 do najnowszych 3,4.Windows po wystartowaniu po chwili przełącza się do trybu 600x400 w 8 bit kolorze i dostaję komunikat w stylu:"operacja rysowania zakończyła się niepowodzeniem,prawdopodobnie sterownik ekranu jest odpowiedzialny za zaistniałą sytuację".Czasem widzę też czarny ekran.Na windowsowych sterach jako standardowa vga,system nie zawiesza się,ale oczywiście brak jest akceleracji 3D itp.Usuwałem już wszystkie urządzenia z komputera,zostawiając tylko grafikę i dysk twardy.Zmieniałem zasilacz w komputerze-i na 250W i 300W.Bez powodzenia.Dzięki za ewentualną pomoc.Darek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smidziek Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 czemu nikt nie pomoże koledze ??? ja też mam podobny probem i za cholere nie wiem jak poradzis sobie z tym, co to jest ten błąd rysowania :(((((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 cze,czy ty jestes pierwszym wlascicielem tej karty?Moze zmiana biosu pomoze,a po formatowaniu jest tak samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Sory a po co wogule odkopujecie topick sprzed 7 miechów. :?: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...