xenionq Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Szukam rozsądnego zestawu na platformie mini-itx. Komputer będzie służył do przeglądania internetu, oglądania filmów, słuchania muzyki i aplikacji biurowych. Zależy mi na ciszy, cenie i małym poborze energii. Myślałem nad płytą http://allegro.pl/item920546615_zotac_gefo..._fa_gw_24m.html do tego AMD X2 3600+(który już mam z starego komputera) oraz 2 GB ram. Czy to dobry wybór? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Jeśli nie interesują Cię filmy hd to sprzęt będzie ok. Jeśłi filmy hd mają na tym działać to radzę Atom + ION. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adas123 Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 zotac bedzie ok, ale procka zmienilbym na mocniejszego - i tak C&Q zmniejszy pobor mocy, ewentualnie zawsze mozna zastosowac undervolting (o ile procesor pozwoli) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenionq Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Myślałem nad Atomem, ale czytałem że to nie jest najlepsze rozwiązanie. mam zawsze włączone kilka zakładek w Firefoxie, w tle działa winamp i komunikator. Czy byłby jakieś zgrzyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...