=KzK= Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam Stoję przed dylematem wymiany płyty głównej s939 wejście do grafiki AGP. Jak myślicie czy lepiej sprzedać starą płytę oraz kartę i pójść w PCI czy pozostać przy AGP wymieniając tylko płytę. Zależy mi by do tego interesu wiele nie dopłacić. Dodam że obecna karta graficzna 7600gt pod względem wydajności mi wystarcza. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Bierz jak taniej bo i tak proce na 939 udławią się każdą nową karta na PCI-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adas123 Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 (edytowane) ja bym zmienil na pci e - roznica w cenie za plyte duza nie bedzie, natomiast roznice w kartach pci a agp sa dosc duze... ewentualnie zmienic plyte z prockiem i ramami... Edytowane 20 Lutego 2010 przez adas123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio1234 Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Na twoim miejscu oczywiście przy wymianie płyty wybrałbym PCI-E. Obecnie posiadam płytę na s939 i PCI-E. Nie wyobrażam sobie przepłacania za karty AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Jeśli grasz w coś na tym kompie to za cenę 7600 na agp wyhaczysz gf 8600na pci-e. Jeśli interesują Cię np filmy hd, grać nie grasz - możesz brać jakieś gf9300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KzK= Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 głównie to pod filmy hd idę z tą wymianą ale czasami lubię w coś przyciąć. Obecna płyta ma delikatnie mówiąc problem z OC procesor w filmach pracuje na maximum. Jaką byście polecili płytę pod Athlona 3000 s939 by można było trochę więcej wycisnąć z tego procesora pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...