DJbanan Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Oddałem miesięcznego laptopa samunga do autoryzowanego serwisu w warszawie z powodu uysterki dysku twardego. Laptopa otrzymalem wraz z windows 7 i od niego posiadam licencje na lap. Serwis oddał mi laptopa z nagranym systemem windows vista. Co mam zrobic w takiej sytuacji by otrzymać jakieś za dośc uczynienie. Czy to nie jest tak ze z ich winy posiadam piracką kopie systemu? czy moge walczyć o zwrot kosztów transportu laptopa do serwisu? Z gory dzieki za pomoc. nie znam sie na tych przepisach i mam nadzieje ze ktos bedzie w stanie mi pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Zadzwoń do serwisu i przedstaw im całą sprawę. Wina jest ewidentnie po ich stronie (wgranie złego systemu), więc powinni bez problemów zwrócić koszty wysyłki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...