Skocz do zawartości
decklen

Doradzcie który wybrać !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

mam AXDA1700DUT3C 9295217250669 JIUGH 0251 XPAW FIOLET-CZERW

a moge wymienić na innego :

- AXDA1700DLT3C cośtam cośtam JIUHB 0307 MPMW FIOLET-CIEM. ZIELEN

lub

- AXDA1700DLT3C cośtam cośtam JIUHB 0313 RPMW FIOLET-ZIELEN

którego z pośród tych 3 sztuk byście wybrali zaznacze że ten pierwszy spoko idzie jako 2400+ przy napięciu 1.65 (12x166)

musze gościowi dać znać jutro rano więc prosze o szybkie (prosze)odpowiedzi i sensowne dla mojej przyszłej decyzji

DECKLEN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podales niedokladne dane ale wersje 0307 kreca sie podobno najlepiej. Ja mam 0313. Powiem ci tak. Najważniejsze zeby byly DLT bo one maja obnizone napiecie. Wiec DLT. A z tego co wiem to serie 0307 i 0309 kreca sie najlepiej. Wiec polecam:

AXDA1700DLT3C cośtam cośtam JIUHB 0307 MPMW FIOLET-CIEM. ZIELEN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sa rozne zdania dlatego bo np. 2 procki z tej samej serii potrafia sie roznie krecic. Wiec jesli masz mozliwosc to przetestuj przed kupnem. Generalnie ja bym raczej obstawal za ktoryms z DLT3C.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sa rozne zdania dlatego bo np. 2  procki z tej samej serii potrafia sie roznie krecic. Wiec jesli masz mozliwosc to przetestuj przed kupnem. Generalnie ja bym raczej obstawal za ktoryms z DLT3C.

Oba są DLT3C :)

Moim zdaniem bierz 0307

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niewiem ale mam odczucie że ten co miałem przedtem czyli DUT3 potrzebował mniejszej zwyżki napięcia żeby sie kręcić niż ten DLT3

i powiedzcie jakie napięcie standardowo mają Antki 2400+ i 2600+ no i jak wiecie to wyższe procki też jakie mają napięcia ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vengeance do wszystkiego sie czepiasz to ty jesteś żałosny tak T-bred B0 ma strandardowo 1,65V bez dzwigania napięcia można go ładnie podkręcić

A ten znowu swoje...

Mylisz się, i bez powodu przypieprzasz do Vengeance (kolejny raz), który akurat ma rację, bo t-bredy mogą mieć 1.65, 1.6 i 1.5V, więc nie można powiedzieć, że mają default 1.65, najwyżej, że mogą mieć.

Weź sobie poczytaj, znaim coś napiszesz, bo Twoja arogancja z nóg powala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...