benuch Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Jaki zestaw do tej ceny będzie najlepszy?Najlepiej kolor czarny,cisza w użytkowaniu i komfort.Nie mam raczej innych wymagań.Będę wdzięczny za każdą sugestię. Pozdrawiam benuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 40latek Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 A chcesz przewodową czy bezprzewodową? Bo taką ostatnio oglądałem Logitech Zestaw Cordless Desktop EX 100 i bardzo fajna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 (edytowane) Ten zestaw jest bardzo dobry do pracy w Windows, do gier porażka, długi czas reakcji. Polecam mysz A4 Tech X-748K (75 zł), zdaje się, że najlepsza myszka w swoim przedziale cenowym a klawiaturę dobierz wg uznania. Jeżeli chcesz coś z dodatkowymi przyciskami na USB, obejrzyj produkty firmy NATEC, zaś jeżeli coś prostego i zarazem wygodnego, IMHO świetny produkt za 20 zł A4 Tech LCD-720 Slim http://www.ceneo.pl/226775 (jedyna wada to wejście PS/2, dla mnie to żadna wada). Edytowane 24 Lutego 2010 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...