pewu Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Tak więc mam windowsa 7 professional i k. graf GeForce 8800 GTS 320 MB. Póki miałem Windowsa XP wszystko działało tak jak należy, odkąd mam win 7 bez względu na sterowniki obraz jest czarno biały. Czytałem na innych forach, że trzeba ustawić rodzaj wtyczki w ustawieniach sterowników, gdyż domyślnie jest "Auto". Ustawiłem na S-Video, dałem Apply lecz nic to nie daje i opcja pozostaje nadal na "Auto". Byłbym wdzięczny za każdą wskazówkę, na 99% to nie wina kabla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Próbowałeś reinstalacji systemu? Bo możliwe, że coś się skopało przy instalacji. W trybie awaryjnym ten sam problem? BTW, masz już temat zbiorczy o Windows 7 - http://forum.purepc.pl/Microsoft-Windows-f...zy-t307786.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...