kwscore Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 (edytowane) Na wstępie chciałbym podziękować Michałowi z Angela.pl za ściągnięcie i udostępnienie barwników Mayhem's Dyes do testów :D . przejdźmy do konkretów do testów dostałem 5 malutkich podłużnych fiolek które to mieszczą 2mm barwnika kolory jakie dostałem to,Żółty,zielony,Czerwony,Pomarańczowy i Niebieski. Do Testów użyłem kieliszki 50mm napełniając je do połowy zwykłą wodą,wlewając delikatnie po 3 krople barwnika kolorki naprawdę stają się żywe i wygląd powala. Pod UV Dodatkowo mamy duże pole do popisu mieszając dowolnie kolorki,wychodzą wtedy na prawdę przedziwne barwy. Przykładowo mając barwnik Czerwony dodając do niego trochę niebieskiego wychodzi przepiękny fiolet przykład niżej Drugą sprawę którą chciałem przetestować to czy po wlaniu barwnika do naszego układu wąż nie będzie zafarbowany wlałem trochę niebieskiego którego przedtem mocno zabarwiłem do krótkiego odcinaka węża i zostawiłem na noc. Okazuje się że barwniki nawet po dość ostrym zabarwieniu nie barwią węża Masterkleer 11,1/15,9 i wąż zostaje tak czysty jak przed wlaniem barwnika. Niżej już tylko mała prezentacja jak kolorki prezentują się w wężu Masterkleer 11,1/15,9 Zgniła zieleń połączenie żółtego odrobinę zielonego i niebieskiego efekt pod UV Marine Blue kolorek przecudny Myślę że przybliżyłem wam trochę nowy produkt Mayhem's Dyes :wink: Należą się tu Duże podziękowania dla Micka z Mayhem więcej fotek w galerii http://www.flickr.com/photos/kwscore/ I takie małe info dla osób które są zainteresowane barwnikami,będą one dostępne w połowie tyg w sklepie angela.pl B-) Edytowane 21 Lutego 2010 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Niebieskie fajny. A masz jakieś fotki żółtego, czy ten zielony to żółty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 więcej kolorków będę miał w przyszłym tyg Mick już wysyłał mi próbki żółtego przetestuje i zapodam fotki ale sam kolor pod uv wygląda na prawdę bosko ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Red jest kosmos ;D Jaka cena ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Cena barwników 5ml będzie oscylowała w okolicach 20zł jutro powinny pojawić się w ofercie angela.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Po jednej nocy to żaden barwnik nie powinien przebarwić węża. Zostaw na 2 tyg, to pogadamy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 kolor siedzi grzecznie w wężu co i jak zobaczymy jak mówisz po dłuższym czasie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusiak Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 kolory w wężach wyglądają na mocniejsze niż te w szklankach - ile ml/l wody należy użyć aby uzyskać taką intensywność? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 te barwniki w wężach mają w sobie po 5 drobnych kropel te w kieliszkach tylko 3 barwnik jest naprawdę intensywny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo70 Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Wygląda zachęcająco. Ciekawe czy to się będzie bardzo pieniło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 UV Black with black back ground UV Black with Black back ground Under UV Candy Red Left, Blood Red right. Under black back ground Candy red Left, Blood Red right. Under Red back Ground UV Yellow / green left, UV Yellow / Green 50/50 middle, Uv Pink Under black Back ground UV Light on. UV Yellow / green left, UV Yellow / Green 50/50 middle, Uv Pink Under red Back ground UV Light on. UV Clear Blue 1,2,3 Left to right. White back ground no UV light UV Clear Blue 1,2,3 Left to right. White back ground UV light on Uv Clear Blue 1,2,3 Left to right. Black back ground UV light on More Soon ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 weź załatw jeszcze przy okazji jakieś bezbarwne borygo i demineralkę i obadaj jak zachowa się w mieszance 60/40 borygo/demineralizowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Po co kombinować z borygo jak można kupić płyn innovateka i po problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Cena barwników 5ml będzie oscylowała w okolicach 20zł jutro powinny pojawić się w ofercie angela.plJak nie bylo, tak nie ma. Na cle osiadly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Barwniki już dostępne w angela.pl smilies/cool.gif http://www.angela.pl/index.php?d=szukaj&producent=161 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...