maniaks Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam, Nadszedl czas zeby wymienic moj stary monitor(15'' CRT) i szukam czegos do 600zl.Upatrzylem sobie taki W2253TQ-PF. Co o nim myslicie? Czy warto go kupic? Moja karta graficzna to HD4850 512mb. Monitora bede uzywal do czesto do gier i ogladania filmow oraz surfowania po internecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 monitor dobrze dobrany jednak ja wybrałbym opcje z HDMI LG w2253v (w tej chwili jest nawet tańszy od tego co ty podałeś), a karta powinna pociągnąć wszystkie giery na full hd (wiadomo w jednych będziesz musiał trochę detale zmniejszyć) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 LG w2253v dobry monitor za dobre pieniadze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beereq Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 (edytowane) A może BenQ G2222HDL [LED] (dobry kontrast, głębia kolorów, energooszczędność itp.) lub W2253TQ-PF (tani, dobry, sprawdzony) ? Ew. większe 24" BenQ G2420HDB lub wersja na diodach G2420HDBL (ten ostatni przekracza budżet o ok. 12%) IMVHO nie ma sensu dopłacać do wersji z HDMI. Zupełnie szczerze, osobiście, bez "fanboystwa" (sam mam LG i jestem zadowolony) na Twoim miejscu brałbym BenQ G2222HDL, dlatego że jest to monitor na diodach, pobierający 28W, zamiast 40W w rozwiązaniach LG, technologia LED da głębszą czerń, bardziej równomierne podświetlenie, żywsze, bardziej nasycone kolory i większy kontrast niż w rozwiązaniach tradycyjnych (CCFL). Edytowane 23 Lutego 2010 przez Beereq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniaks Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 wczoraj zamowilem W2253TQ-PF wlasnie, bo HDMI mi nie potrzebne(nie mam konsoli), mam nadzieje tylko ze nie bedzie bad pixeli:) dzieki wszystkim za opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 bad pixel w przypadku LG nie jest dużym problemem, jedna zawsze jest to jakiś kłopot... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...