rolotomazzi Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 (edytowane) wczoraj podczas gry wywaliło bluescreen.zresetowałem.system się nie wgrywa dysk tylko wydaje dziwny odgłos,tak jakby się rozpędzał i hamował.system zainstalowałem na drugim dysku,tamten wyjąłem,podłączyłem innym kablami sata,zasilanie.problem cały czs ten sam.windows dysku nie widzi. zasilacz mam Modecom Vulcano. na napieciu +12v jest 12.39v w everest nie wiem czy to napięcie może mieć wpływ??pod obciążeniem napięcie nie skacze. Edytowane 21 Lutego 2010 przez rolotomazzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 wczoraj podczas gry wywaliło bluescreen.zresetowałem.system się nie wgrywa dysk tylko wydaje dziwny odgłos,tak jakby się rozpędzał i hamował.system zainstalowałem na drugim dysku,tamten wyjąłem,podłączyłem innym kablami sata,zasilanie.problem cały czs ten sam.windows dysku nie widzi. zasilacz mam Modecom Vulcano. na napieciu +12v jest 12.39v w everest nie wiem czy to napięcie może mieć wpływ??pod obciążeniem napięcie nie skacze. Dysk na seriws masz uszkodzona głowicę lub SA poleciał.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...