KyndzioR Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 WITAM. MAM PROBLEM Z WYBOREM MYSZKI W CENIE DO 60ZŁ. Myśle cały czas nad tym a4tech G7-750 tylko ze nigdzie w necie nie ma testów tej myszki, a z drugiej strony fajną myszką jest oscar x-748 tylko ze ja bym wolał bez kabla myszkę tylko nie wiem czy do gier będzie taka dobra własnie głównie chodzi mi o lagi w FPS ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 (edytowane) Tania myszka bezprzewodowa nie jest myszką do grania, gdyż takie myszki są myszkami o niskiej czułości i jakości sensora, gubią zasięg, mają opóźnienia, akcelerację wsteczną. Dlatego myszki dla siebie musisz szukać wśród myszek przewodowych... Wygrałem w ilości zastosowanego słowa "myszka"... :kijem: :banana: Edytowane 21 Lutego 2010 przez QrVicH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyndzioR Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Tania myszka bezprzewodowa nie jest myszką do grania, gdyż takie myszki są myszkami o niskiej czułości i jakości sensora, gubią zasięg, mają opóźnienia, akcelerację wsteczną. Dlatego myszki dla siebie musisz szukać wśród myszek przewodowych... Wygrałem w ilości zastosowanego słowa "myszka"... :kijem: :banana: To poradź mi która myszka bd lepsza do gier a4tech oscar x-747h czy x-748k??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Kupiłem X-748K jakoś 2 tyg. temu i nie mogę złego słowa o niej powiedzieć. Zależało mi na dużym DPI (>= 800) bo monitor 19" i w grach WMO średnio dawało radę, a G1 jest za mała dla mnie - po dłuższym graniu palce bolałby. Ten A4-tech jak masz duża łapę jest mega wygodny, wszystkie przyciski programowalne, ogólnie za tą cenę wypas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyndzioR Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Kupiłem X-748K jakoś 2 tyg. temu i nie mogę złego słowa o niej powiedzieć. Zależało mi na dużym DPI (>= 800) bo monitor 19" i w grach WMO średnio dawało radę, a G1 jest za mała dla mnie - po dłuższym graniu palce bolałby. Ten A4-tech jak masz duża łapę jest mega wygodny, wszystkie przyciski programowalne, ogólnie za tą cenę wypas. A ja mam właśnie małą rękę i nie wiem czy ta myszka bd wygodna dla mnie a myszka wygląda na dużą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BariLDZ Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Polecam mysz A4Tech X-750. Bardzo dobrze działa w grach, do tego jest dość spora, więc dobrze się ją trzyma. 2500DPI. Koszt około 80zł w sklepie. Tą mysz mam osobiście, ale słyszałem także o wersji XL-750, która ma 3600DPI i możną ją dostać w zestawie dużą podkładką za około 70zł + wysyłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 tez polecam - wytrzymuje dwa lata i przezyła 4 browary....mikrostyki nie do zajechania...tylko paskudnie wyciera sie farba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...