Skocz do zawartości
KyndzioR

Myszka Do Grania A4-tech G7-750

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM. MAM PROBLEM Z WYBOREM MYSZKI W CENIE DO 60ZŁ. Myśle cały czas nad tym a4tech G7-750 tylko ze nigdzie w necie nie ma testów tej myszki, a z drugiej strony fajną myszką jest oscar x-748 tylko ze ja bym wolał bez kabla myszkę tylko nie wiem czy do gier będzie taka dobra własnie głównie chodzi mi o lagi w FPS ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tania myszka bezprzewodowa nie jest myszką do grania, gdyż takie myszki są myszkami o niskiej czułości i jakości sensora, gubią zasięg, mają opóźnienia, akcelerację wsteczną. Dlatego myszki dla siebie musisz szukać wśród myszek przewodowych...

Wygrałem w ilości zastosowanego słowa "myszka"... :kijem: :banana:

Edytowane przez QrVicH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tania myszka bezprzewodowa nie jest myszką do grania, gdyż takie myszki są myszkami o niskiej czułości i jakości sensora, gubią zasięg, mają opóźnienia, akcelerację wsteczną. Dlatego myszki dla siebie musisz szukać wśród myszek przewodowych...

Wygrałem w ilości zastosowanego słowa "myszka"... :kijem: :banana:

To poradź mi która myszka bd lepsza do gier a4tech oscar x-747h czy x-748k???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem X-748K jakoś 2 tyg. temu i nie mogę złego słowa o niej powiedzieć. Zależało mi na dużym DPI (>= 800) bo monitor 19" i w grach WMO średnio dawało radę, a G1 jest za mała dla mnie - po dłuższym graniu palce bolałby. Ten A4-tech jak masz duża łapę jest mega wygodny, wszystkie przyciski programowalne, ogólnie za tą cenę wypas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem X-748K jakoś 2 tyg. temu i nie mogę złego słowa o niej powiedzieć. Zależało mi na dużym DPI (>= 800) bo monitor 19" i w grach WMO średnio dawało radę, a G1 jest za mała dla mnie - po dłuższym graniu palce bolałby. Ten A4-tech jak masz duża łapę jest mega wygodny, wszystkie przyciski programowalne, ogólnie za tą cenę wypas.

A ja mam właśnie małą rękę i nie wiem czy ta myszka bd wygodna dla mnie a myszka wygląda na dużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam mysz A4Tech X-750. Bardzo dobrze działa w grach, do tego jest dość spora, więc dobrze się ją trzyma. 2500DPI. Koszt około 80zł w sklepie. Tą mysz mam osobiście, ale słyszałem także o wersji XL-750, która ma 3600DPI i możną ją dostać w zestawie dużą podkładką za około 70zł + wysyłka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez polecam - wytrzymuje dwa lata i przezyła 4 browary....mikrostyki nie do zajechania...tylko paskudnie wyciera sie farba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi