Orygano Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Robiłem update BIOS do najnowszej wersji w piątek, wszystko potem dobrze chodziło, dzisiaj gdy miałem jeszcze Windows Vista nagle gdy uruchomiłem ponownie komp to właśnie nie załadował mi się system tylko był czarny ekran, lampka od dysku się nie mruga. Zrobiłem wcześniej przywracanie systemu GHOST odpalił się system, a potem jak do ponownie uruchomiłem to znowu system się nie ładował. Co jest nie tak...? więc postanowiłem już zainstalować Windows 7 i dalej jest ten problem, czy to może wynikać z najnowszej wersji BIOS czy nie ma sterowników wgranych, a może dysk pada moja płyta do MSI Eclipse SLI proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawar Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Robiłem update BIOS do najnowszej wersji w piątek, wszystko potem dobrze chodziło, dzisiaj gdy miałem jeszcze Windows Vista nagle gdy uruchomiłem ponownie komp to właśnie nie załadował mi się system tylko był czarny ekran, lampka od dysku się nie mruga. Zrobiłem wcześniej przywracanie systemu GHOST odpalił się system, a potem jak do ponownie uruchomiłem to znowu system się nie ładował. Co jest nie tak...? więc postanowiłem już zainstalować Windows 7 i dalej jest ten problem, czy to może wynikać z najnowszej wersji BIOS czy nie ma sterowników wgranych, a może dysk pada moja płyta do MSI Eclipse SLI proszę o pomoc Chyba tak Ja miałem troche inne cuda jak wgrałem bios do swojej płyty,mianowicie jak pakowałem pliki rarem to komp po7-8 min się wyłączał pod xp win7 bez różnicy i nawet potrafił się wywalic zaraz postarcie systemu dzięk był dziki. Niedawno w sklepie usłyszałem od sprzedawcy że nowszy bios to lepsza płyta,ciach!o prawda najlepszy jest zawsze ten z którym płyta jest wypuszczona na rynek bo jest sprawdzona pod względem stabilności, a tak w ogóle to bios się zmienia tylko wtedy gy masz problemy z nowym dołożonym sprzętem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...