hasior Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam. Jestem posiadaczem płyty Gigabyte GA-G33M-S2 z Q6600 (micro-ATX, socket 775). Identycznej, jak na załączonym obrazku. Co byście poradzili na tą płytę do chłodzenia procesora? Co upchnę na niej bez gięcia oczywiście. Chciałem, mając taką okazję położyć na tym Mugen'a 2. Po pierwsze wystaje mi z boku obudowy, poza tym zapiera się o zasilacz Szukam czegoś bardzo wydajnego, gdyż biorąc pod uwagę ciasnotę w budzie, odprowadzanie temperatury, pomimo kilku dodatkowych wentylatorów jest troszkę utrudnione, a procesor grzeje się pięknie. Z góry dziękuję za wszelkie pomocne sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperPodl Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Polecam: ZALMAN CNPS10X FLEX SOCKET 775/1156/1366/AM2/AM2 /AM3 :: www.MediaKing.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) merci beaucoup :D W końcu wybrałem, biorąc pod uwagę dwa podstawowe aspekty: 18cm szerokość obudowy i niesamowita wydajność, a wybór ów to Noctua NH-U9B. Polecam każdemu! Niesamowicie trafiony zakup, wart w 100% swej ceny. Temperatury spadły o 20 stopni, Celsjusza oczywista :) Edytowane 24 Marca 2010 przez hasior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...