beavisek Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 :roll: Mam okazje kupic tanio laptopa ale m.in. nie ma Kensigton Lock. Ale co to jest do diabła??? Mozna to kupic? Jak to wygląda. Dodam ze szukalem juz w googlu i nic tylko ze alptop ma to albo nie. Wiem tyle ze to jest zabezpieczenie i koniec. Prosze o jakies male wyjasnienia :lol: Dzieki z góry! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 To taki wynalazek w którym przypinasz kompa do biurka lub przyłańcuszasz do ręki :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 jak juz jesteśmy przy laptopach to mozliwe ze laptom ma ekran 17" ?? bo taki reklamuje banner w GG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Dzieki Co do 17" matryc to Bardzo mozliwe. Nawet jest juz monitor LCD 18" ale w wersji na buirko . Ale nalezy sie spodziewac ze pewnie bedzie tez w jakims laptopie! Ale to juz bedize chyba za duzy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Są 17 w laptopach tylko że kur...sko drogie. I nie mam pojęcia ile takie laptopy ciągną na baterii, po podświetlić taką płachtę to wyczyn dla baterii... A co biurkowych LCD to mam przed sobą reklamówke IIYAMY i tam jest model z matrycą 22,2'' :!: (AQU5611DT). Cudo. Na szczęście ceny nie podali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Apple ma laptopa 17" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Mnie by wystarczyl IBM ThinkPad na P II 466, 128 MB, ATI Rage Mobility 16 MB, CDROM 24x i sieciowka 100 Mbit - ekran dowolny, moze byc 14" - chyba nie jestem zbyt wymagajacy, co? :roll: Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...