3aca Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) Witam Miałem w planach zmontowac cały zestaw od podstaw. Głównie na CPU. Przy okzji miał byc na GPU HD 5870. Co szukałem jakis lepszych rozwiązan WC to przypadkowo trafiłem na to : Thermaltake BigWater 780e ESA CL-W0169 http://www.4max.com.pl/default.asp?g=64&am...mp;produkt=3748 Co o tym sadzicie ?? Moze wiecie cos na ten temat ?? ktos miał, widzial ?? wypowiedzcie sie btw ... moj cfg : puszka : OBUDOWA CHIEFTEC DG-01B-D-U z firmowym zasilaczem 650 MOBO : GigaByte 790FXTA-UD5 Procek : AMD Phenom II X4 965 QUAD CORE AM3 BLACK EDITION grafa : Radeon HD 5870 -> w drodze naprawde nie zalezy mi na wygladzie. musze schlodzic ten parszywy procesor ze stajni AMD - podreczna kosiarka - w stresie BOX-owy AC 5500 rpm masakra Edytowane 22 Lutego 2010 przez 3aca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 ja osobiscie nigdy nie kupie gotowego zestawu lepiej kupic uzywane czesci bo zawsze mozna cos spotkac ciekawego/taniego do wc/lc za ta cene mozna miec lepsze czesci.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Szkoda sobei tym glowe zawracac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Gotowym zestawom mówimy stanowcze - NIE!!! :D Wysoka cena, wydajność z [gluteus maximus] :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...