metal Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Co o tym myślicie - http://niebezpiecznik.pl/post/uwaga-na-comodo/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Dobrze, że zaznaczyłeś to. Od dawna korzystałem z Comodo poniewaz jako jeden z nielicznych jest darmowy takze dla firm. Ostatnio jednak dziwne z nim schizy miałem. A to całkowicie zamulał explorera, a to nie chce sie aktualizować. Niby nie zawiele wykrywa na bieżąco. Także przeszedłem z powrotem na AVIRE. Jednak wciąż szukam czegoś darmowego dla firm - z przeznaczeniem dla klientów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 (edytowane) Ja też od dłuższego czasu używam CIS i zaniepokoiła mnie trochę ta informacja / : tylko nie wiem, czy można się tym rzeczywiście przejmować... żadnych zamulań ; ) nie zauważyłem u siebie, z aktualizacjami w comodo to norma, że wooolno idą, przez co człowiek ma wrażenie, jakby w ogóle nie działały, ale wystarczy sprawdzić w zakładce 'aktywne połączenia', że jednak aktualizacja się ściąga. Z ciekawości przyjrzałem się licencji najnowszego wydania CIS i nie znalazłem w niej takiego wpisu jaki został podany w tym newsie na niebezpieczniku. Oczywiście CIS instaluje bez żadnych pasków itp. pierdół, ani też nie korzystam z żadnego Threatcast. Może ktoś bardziej orientuje się w tym temacie? Czy rzeczywiście może to być zwyczajny 'rush' [ ; konkurencji na produkt, bardzo dobry produkt Comodo? Edytowane 23 Lutego 2010 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja również nie mam problemów z comodo, ale po przeczytaniu tego tekstu zastanawiam się czy nie zmienić na coś innego. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 ja mam FW od comoda połączonego z Pandą CLoud i nie narzekam - mam nadzieję, że nie będę musiał zmienić zapory... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ja tam sie zwariowac nie dam, uzywam comodo i o tej aferze tez slyszalem ale po pierwsze jest ona chyba sprzed pol roku a po drugie wiekszym "problemem" dla mnie jest to kto sprzedal moje dane firmie ktora wydzwania do mnie z reklamami niz to czy comodo wie jakie filmiki ogladam na youtube. Dopoki nie bede mial na ten temat czegos wiecej zmieniac nie zamierzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...