Skocz do zawartości
diolek

zasilacz

Rekomendowane odpowiedzi

to nietak ze ja niechce lepszej zasilki , poprostu w osoatnim czasie tyle kasy wladowalem w kompa ze jestem calkowicie splukany , a jakas zasilka byla mi potrzebna wazne ze lepsza od starej . troche tego codegena pomaltretowalem i narazie dziala co jest dobrym znakiem :wink:

U mnie się też nie przelewa. Jestem studentem. Jednak pomyślałem, że lepej na poczatek kupić obrą zasiłkę , zanim kupię sobie Athlona i płytę do niego. Przecież do Celerona nie musiałem nic zmieniać...

Po prostu szkoda Twojego sprzętu :( No, ale jak zbierzesz kideyś w przyszłości te dodatkowe parę złotych, to zamiast zmieniać np. pamięci na szybsze pomyśl wiesz najpierw o czym...

Po co ci demonm, który wkółko będzie się wieszał??? ;)

Pozdrawiam.

...ja też studiowałem ale na 3-roku jebn... studia ponieważ nie miałem kasy.

Teraz przynajmniej mam pracę i jakieś tam pieniądze a kolesie,którzy razem ze mną studiowali niedość tego,że nie mają pracy to muszą spłacać zaciągnięte kredyty.

Ps.Tak sobie myślę: po co studia jak i tak gów... po nich... :?: a omnibusy przeważnie lądują na śmietniku :?

Pozdrawiam i sorrki za tą prywatę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam MODECOMA 350watt za 143zl z sirius.pl z wysylka, i antka podkrecilem na 2135MHz GF3ti200@250/550 185fsb,vdimm 2,9v,vcore 1,875v i wszystko chulało pieknie i wynik w 3dmarku....tez ladniutki :](looknijcie niezla zbita z wyniku) :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojs twoja zasiłka wcale nie jest dobra. Nie dość że piszczy z Baracudą to jeszcze jest za słaba te jej 300W to będzie za mało na mocno podkręconego Antka.

Codegen 300W lepszy, nie? :twisted:

No, to przecież tłumaczę naszemu koledze, że musi mieć dobrą zasiłkę, ale on nie ma kasy...

Jeśli ten zasilacz, który polecasz jest tańszy niż HK300W, to napisz mu, zeby taki kupił :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nietak ze ja niechce lepszej zasilki , poprostu w osoatnim czasie tyle kasy wladowalem w kompa ze jestem calkowicie splukany , a jakas zasilka byla mi potrzebna wazne ze lepsza od starej . troche tego codegena pomaltretowalem i narazie dziala co jest dobrym znakiem :wink:

U mnie się też nie przelewa. Jestem studentem. Jednak pomyślałem, że lepej na poczatek kupić obrą zasiłkę , zanim kupię sobie Athlona i płytę do niego. Przecież do Celerona nie musiałem nic zmieniać...

Po prostu szkoda Twojego sprzętu :( No, ale jak zbierzesz kideyś w przyszłości te dodatkowe parę złotych, to zamiast zmieniać np. pamięci na szybsze pomyśl wiesz najpierw o czym...

Po co ci demonm, który wkółko będzie się wieszał??? ;)

Pozdrawiam.

...ja też studiowałem ale na 3-roku jebn... studia ponieważ nie miałem kasy.

Teraz przynajmniej mam pracę i jakieś tam pieniądze a kolesie,którzy razem ze mną studiowali niedość tego,że nie mają pracy to muszą spłacać zaciągnięte kredyty.

Ps.Tak sobie myślę: po co studia jak i tak gów... po nich... :?: a omnibusy przeważnie lądują na śmietniku :?

Pozdrawiam i sorrki za tą prywatę!

Są Kierunki :D i "kierunki" :( . Są Uczelnie :D i "uczelnie" :( , są Studenci :D i "studenci" :( ... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wazne ze dziala ten codegen jak procek usatwie na ponad 2400mhz bo stary megaszit to powyzej 2300mhz jak wlaczalem prime to dysk wyalczal itp.

teraz tylko jakis dobry cooler lub WC i jazda :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W starej szafie mam codegona 300W, ale nie chce -tak jak DILOLEK to robi choc kazdy mu odradza- sie znów w to pakować

na dniach zamawiam AXp2400+ ,radeon9500pro oraz reszte niezbędnika a zasilke i tu sie waham Chieftec czy Hunt key 300W - na razie bez o/c...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba lepiej Chieftec. Mówię "CHYBA", bo chodzi o różnicę w cenie...

Choć ja nie narzekam :) (Jak HK, to weź lepiej ten 350W)

Diolek się przekona o co chodzi, jak mu kondensatory spuchną 8O

Sam wiem, bo na moim konfigu używałem niedawno L&C 250W i co 2 tygodnie zmieniałem w nim kondensatory (takie dupne 2x330uF max 85*C). A jak ktoś myśli, że mi się przegrzewał, to się myli (zobaczcie moje FAQ o chłodzeniu). Takie g*** komponenty są w tych tanich zasiłkach, że nawet przy normalnej eksploatacji trzeba się modlić o to, żeby nic nie strzeliło... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...