Marcin Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 :lol: Ale sie wszyscy podjarali :) Aż miło popatrzeć! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Jasne ze wytrzymam postaram wpadac tutaj do was jak najczesciej jak tylko bedzie to mozliwe..... :lol: to wam gwarantuje Witam na forum 8) NO ja też serdecznie witam :roll: każda konkurencja będzie :bij: hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 razor xeroboju naucz sie pisac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 razor xeroboju naucz sie pisac Z przykrością stwierdzam, że ortografia kuleje na całym forum! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Kobiet na Forum jest mnostwo. Tysiace , miliony, tryliony , gigabajty i gigaherce.hahaha ale sie usmialem - :D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Witam Panią 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 SZUKAJ!!!!!! :D :D :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Chyba jesteś 4-ta !!! Kiedyś już pisałem o kobietach na forum poszukaj :-). Ja nie będe grzeczny i poprzeklinam :-) [ciach!], [cenzura by autor], [ciach!] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Siemka... mam nieoficjalne pytanko.... jak duzo jest tutaj KOBIET?? prosze o szybko i pelna odpowiedz.!! :P :lol: cze ,podobno forumowicze z najwieksza iloscia nabitych postow to kobiety :twisted: BTW jaki masz config :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 mhaaaaaa !!! ale polewke mam z Was lolki - witam kobiete na forum :D bab jest maloooo - bo nie wiedza jakie mozna czerpac przyjemnosci z kompa :lol: hehe to ja przerwe ta kulturke w tym topicu - <span style="color:red;">[ciach!]</span>A !!! :lol: (joke) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 razor xeroboju naucz sie pisacDobra, dobra nie musisz się chwalić przy dziewczynie, że zaUważyłeś błąd w moim tekście - mało to ich ludzie popełniają??? A ja naprawde mam mało czasu więc jeżeli jakiś błąd już się jednak wkradnie to raczej nie mam czasu na ewentualną korektę - pie*dolone PHP, już od tygodnia nad tym siedzę po kilka godzin dziennie... :evil: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Prosiłbym tylko wszystkie drogie dziewczyny o niezwracanie uwagi na moje logo nie ma nic wspólnego z moją natórą. Ta a świstak siedzi.... 8O 8O A co ten ładny pan robi tej brzydkiej pani ???? :lol: :P A tak BTW - ale sie napaliliście :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Prosiłbym tylko wszystkie drogie dziewczyny o niezwracanie uwagi na moje logo nie ma nic wspólnego z moją natórą. Ta a świstak siedzi.... 8O 8O A co ten ładny pan robi tej brzydkiej pani ???? :lol: :P A tak BTW - ale sie napaliliście :lol: Rzucają się na młode mięso jak psy :P :twisted: :D Lepiej byście coś podkręcili :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 no ja sie np. nie napalam tylko 3dmarka mecze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 cuddle - przytulic sie / tulenie kogos slodkie cuddle giver ; pp : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 boshe, nie moge, ale sie z was usmialem :lol: :o :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Siemka... mam nieoficjalne pytanko.... jak duzo jest tutaj KOBIET?? prosze o szybko i pelna odpowiedz.!! :P :lol: Bruce tylko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 i widzicie... juz uciekla... przestraszyla sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Ja mam pomysła, a może my sie pozapisujemy na jakieś babskie forum? Lubie sie czasami pośmiać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Ja mam pomysła, a może my sie pozapisujemy na jakieś babskie forum? Lubie sie czasami pośmiać :lol:co proponujesz ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 razor xeroboju naucz sie pisacDobra, dobra nie musisz się chwalić przy dziewczynie, że zaUważyłeś błąd w moim tekście - mało to ich ludzie popełniają??? A ja naprawde mam mało czasu więc jeżeli jakiś błąd już się jednak wkradnie to raczej nie mam czasu na ewentualną korektę - pie*dolone PHP, już od tygodnia nad tym siedzę po kilka godzin dziennie... :evil: :? nie chwale sie, heh jest mi to obojetne czy jest to ono czy tam ona, niewazne :P a uwage zwracam kazdemu, kto robi bledy, tu w sumie zrobiles wiecej niz jeden (aha nigdy nie zwracam uwagi na literowki :P tylko na orty pierwszego stopnia :D) LoL w php od tygodnia siedzisz ?? :P ludzie siedza po 3 lata i dalej sie ucza ;] to takie male OT :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Ja mam pomysła, a może my sie pozapisujemy na jakieś babskie forum? Lubie sie czasami pośmiać :lol:co proponujesz ? :D chyba pisal to bezmyslnie, ale ja polecam: http://pamietniki.bravo.pl polecam wkleic to do "topiku smiechu" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ale szczerze... tak kulturalengo i grzecznego topicu to ja jeszcze w zyciu na tym forum nie widzialem :) wiitam pania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 "wbij paznokieć palca wskazujacego lewej ręki do nasady kciuki ręki prawej - to jest jakaś tam zasada REM czy czegoś tam, mi pomaga " pewien cytat z tego forum, aTU adres :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Dzięki The_Structor za adres, myślałem, że sie popłacze ze śmiechu czytając niektóre wypowiedzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 spoko, zawsze do uslug, jak potem znajde do dam ci namiary na fjany numer z kaszanka :P ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 http://pamietniki.bravo.pl/full.html/PM,5,...5606,,,,176175/ najlepsze rozwiazanie muhahahahah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Panowie zobaczyli kobiete... szkoda, że swoich zdjęć nie wrzuciliście :P Biedna i tak sie zestresowala i chyba uciekla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 hehe :) a jednak sa osoby plci pieknej ktore interesuja sie kompami (wierzcie lub nie ale ja wiem ze sa) :) widze ze ten topic to naprawde "paszcza lwa" :P pozatym widze tu pelna kulture :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ano sa, przykladem moze byc serwis: www.galery.pl w calosci stworzony przez kobiete ;] wielu z was zgromadznych na 4um nie ma takich umiejetnosci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...