Dexter Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Neo_x i co zes najlepszego narobil :) Lepiej kombinuj nastepny serwer DC :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Jestem z Bródna i mam prawie 17 latek prawie 17??? hmm a od ilu to prokurator jest??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 wiecie co?? :P nie przyprowadze Wam wiecej osoby plci pieknej na forum :P bo sie rzuciliscie jak glodny pies na mieso ;) :lol: a co chciales przeciez jestesmy facetami 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Jestem z Bródna i mam prawie 17 latek prawie 17??? hmm a od ilu to prokurator jest??? 17 latki już można "zgodnie z prawem" - szczególnie jeżeli ktoś jest prawie w jej wieku ( 18 ).... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Jestem z Bródna i mam prawie 17 latek prawie 17??? hmm a od ilu to prokurator jest??? 17 latki już można "zgodnie z prawem" - szczególnie jeżeli ktoś jest prawie w jej wieku ( 18 ).... :D Weźcie uspokujcie tego napaleńca bo zaraz coś mu zrobie!!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 lukasrz: a mozna wiedziec kogo masz na mysli bo zacytowales trzech :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 no i co z tego ze jesteś nowa kogo to obchodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 no i co z tego ze jesteś nowa kogo to obchodzi ales ty brutalny kazdy kiedys zaczynal ty pewnie tez :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Cuddles - witam na forum. Jak masz jakas sprawe to wal do mnie 8) no bo w koncu jestem zawodowcem i nie tylko "sprzątać" potrafie :twisted: Takze zauwazeylem ze jesli dziewczyna daje temat - "jestem nowa" to jest wszystko cacy, milo i kulturka, a gdyby to jakis gosciu dal to pewnie po 2 postach temat zostalby zamkniety :D ale dziewczyna to co innego - popieram Zoltar - no nie moge, przeczytalem twojego posta, a potem spojrzalem na twojego avatara i nie moglem ze smiechu. :D :D :D Sory za off topic hehe. Nic nie szkodzi :twisted: :twisted: :twisted: Teraz można chyba od 16 lat śmigać panienki :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 pewnie jeszcze nawet nie zaczął, i przy takim nastawieniu raczej nie zacznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 no i co z tego ze jesteś nowa kogo to obchodzi ales ty brutalny kazdy kiedys zaczynal ty pewnie tez :wink: No zaczynałem ale nowego tematu w związku z tym nie robiłem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 ja widzialem poza Toba jeszcze jedna babke na forum :D Asie K. ale chyba juz tu nie zaglada po naszych odpisach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 tylko sie nie zraz :D my tak tylko czasami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Jesus Christ! Kobita dała jedno konkretne pytanie, a przeglądam sobie posty i widze przeważnie "te od kiedy można z kobitą?" "jakby co pisz zenek(łoś nie małpa:P)waligóra.pl". Panowie - 20 kąta nie zrobimy (za mało dziurek :P) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Wypadaloby skonczyc z glupimi komentarzami bo jeszcze dziewczyna sie zrazi, a wiadomo bez kobiet zyc sie nie da :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gronek Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Polecam: http://pamietniki.bravo.pl/full.html/PM,1,...5958,,,,226367/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 boze o czym wy piszecie - topik zszedl na psy a nawet gorzej...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Dobra może ja lepiej skończe bo niemam zamiaru dłużej niszczyc sobie klawiatury zbędnymi tekstami do was.Nara-ochłoniecie to wróćcie na forum. :lol: 8) wiesz co?? zachowujesz sie jak gowniarz....... dziewczyna zapisala sie na forum.... zadala pytanie.. i nikt nie dal jej odpowiedzi ..... to teraz wreszcie pokazala ze jest osobka plci pieknej.... bo nikt tego nie zauwazyl wiec zwrocila na siebie uwage ....... ale dla ciebie co to za roznica..... wlasnie przez takich tzw: debili panie szybko opuszczaja takie forum ps. lukasrz nie pisz mi wiecej takich rzeczy na priva bo tylko zawalasz serwer :evil: wezcie zamknijcie ten temat bo juz nie moge..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 boze o czym wy piszecie - topik zszedl na psy a nawet gorzej...:P zgadzam sie , poza tym .. nie obrazaj psow : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 boze o czym wy piszecie - topik zszedl na psy a nawet gorzej...:P genghiskhan Ty lepiej zejdź z psów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 boze o czym wy piszecie - topik zszedl na psy a nawet gorzej...:P wczoraj przeczytalem jeden z twoich komentarzy .. w topicku dot pewnego goscia z bardzo wybjala wyobraznia .. [ Cooling Set za 100 PLN ] kwestia o domniemanym zamykaniu go przez rodzicow w lodowce na noc ,,zabila,, mnie : ))))))))) to bylo kapitalne ubawilem sie niezle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuddles Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 widze ze strasznie na forum po mnie jezdza ok jak wolicie narkawidze ze strasznie na forum po mnie jezdza ok jak wolicie narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuddles Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 widze ze strasznie na forum po mnie jezdza ok jak wolicie narkawidze ze strasznie na forum po mnie jezdza ok jak wolicie narkawidze ze strasznie na forum po mnie jezdza ok jak wolicie narkawidze ze strasznie na forum po mnie jezdza ok jak wolicie narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuddles Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 musze powiedziec ze jestescie okropni, ja tylko chcialam tak zwyczajnie ... no wiecie... a wy tylko o jednym.... a piszcie sobbie co cchecie ja juz raczej tu wiecej nei zajze..... trudno jak tak tutaj traktuja dziewczyny ..... ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuddles Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 tak bywa no nie? ::(: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuddles Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 papa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 :lol: Hehe... i co myślisz? Że ktoś będzie tu płakał po tobie czy jak? :lol: Chcesz to pisz - nie to nie. Twoja wola. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 :lol: Hehe... i co myślisz? Że ktoś będzie tu płakał po tobie czy jak? :lol: Chcesz to pisz - nie to nie. Twoja wola. tutaj o nie o to chodzi :) dziewczyna interesuje sie kompami i chce swoja wiedze poszerzac..... a Wy zamiast jej pomoc to ja "odtracacie" no ale trudno.. jak sobie chcecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 :lol: Hehe... i co myślisz? Że ktoś będzie tu płakał po tobie czy jak? :lol: Chcesz to pisz - nie to nie. Twoja wola. tutaj o nie o to chodzi :) dziewczyna interesuje sie kompami i chce swoja wiedze poszerzac..... a Wy zamiast jej pomoc to ja "odtracacie" no ale trudno.. jak sobie chcecie A kto ją odtrąca czy zabrania poszerzania wiedzy? Niech sobie wejdzie na Sprzęt i czyta tematy które ją interesują, a nie urządza sceny w stylu "Ide i nie wracam". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Neo_x i co zes najlepszego narobil :) Lepiej kombinuj nastepny serwer DC :) Pozdro Dexter serwer mam ( ze 2 miechy).... ale cos sie pieprzy jak zaloze na nim huba... wiec sobie darowalem bo juz nie mam do tego cierpliwosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...