Grzechu Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 musze powiedziec ze jestescie okropni, ja tylko chcialam tak zwyczajnie ... no wiecie... a wy tylko o jednym.... a piszcie sobbie co cchecie ja juz raczej tu wiecej nei zajze..... trudno jak tak tutaj traktuja dziewczyny ..... ;(Mowilem ze tak bedzie :? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 musze powiedziec ze jestescie okropni, ja tylko chcialam tak zwyczajnie ... no wiecie... a wy tylko o jednym.... a piszcie sobbie co cchecie ja juz raczej tu wiecej nei zajze..... trudno jak tak tutaj traktuja dziewczyny ..... ;(Mowilem ze tak bedzie :? Pozdro. No i co zrobiliście ??? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Ktoś powiedział że to przezemnie Kasia dała sobie spokój z Tweak'em. Nawet dostałem na priva pogruszki. A w tej dyskusji nawet głosu nie zabrałem :lol: A wy tu już <span style="color:red;">[ciach!]</span>a najlepiej zrób mi laskę :( . Widać że Tweak jest skazany tylko na męską publike ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 ciekawi mnie, ilu z was piszących posty typu "a od ilu można laski..." to klasyczni informatycy - tacy z krwi i kości, co to koiety oglądają tylko na ekranie monitora, a rozmawiają z nimi (innymi informatykami podającymi się za laski;) tylko przez IRC... FSTYĆĆE ŚE!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: normalni informatycy - NO OFENZ PLIZZ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 była sobie dziewczyna na forum tłika było sobie życie a lajf iz brutal end ful of zasadzkas end somtajms kopas w [gluteus maximus]s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Siema ja cie znam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuddles Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Jestem z Bródna i mam prawie 17 latek a teraz wlasnie probuje poszukac pracy na jutro do szkoly a dokladniej chodzi mi o wypracowanie i chyba nei napisze jak nic :lol: jak macie jakies propozycje na temat "Lekcja dla sprawujacych wladza na podstawie Makbeta" to prosze o kontakt ale odpis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuddles Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 pawelec_x ty mnie znasz? a niby skąd? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 musze powiedziec ze jestescie okropni, ja tylko chcialam tak zwyczajnie ... no wiecie... a wy tylko o jednym.... a piszcie sobbie co cchecie ja juz raczej tu wiecej nei zajze..... trudno jak tak tutaj traktuja dziewczyny ..... ;( <ale tekst, japierdziele, zaraz sie poplacze ze smiechu :P> no to teraz zwyczajnie no wiesz...idz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 ooo widze ze jednak sa tu ludzie godni uwagi.... a juz sie zaczolem mocno obawiac czy olac to forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernik Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 czasem sie zastanawiam jak to mozliwe, ze takie kobiety w ogole potrafia komputer wlaczyc.. chociaz czasem znajduja sie tacy sami faceci.. paranoja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 buehehe panowie zrobiliście tu burdel ... po prostu burdel ... no ale przejście z tematu nowej forumowiczki do "od ilu lat można teges....." to tylko świadczy o szeroko-horyzontalnej wyobraźni ... oby tak dalej HEH :) neo_x ---- twoja znajoma ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaxs Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 ja nie widziałem tu panienek, ale chętnie bym zluuuuukał buahahahaha..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 czasem sie zastanawiam jak to mozliwe, ze takie kobiety w ogole potrafia komputer wlaczyc.. . zebys wiedzial ze potrafia..... neo_x ---- twoja znajoma ? :P ano moja znajoma :) ale to pozostaje bez znaczenia na tym forum bo juz i tak tu nie wejdzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 zebys wiedzial ze potrafia..... hehe haha, ale ty jestes messsssski :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 zebys wiedzial ze potrafia..... hehe haha, ale ty jestes messsssski :P dziekuje baaardzooooo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 spx zwlaszcza ze te slowa nie byly do ciebie, zobacz na pogrubienie :P moze sie domyslisz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Wiecie, tak na logikę to z tą panieną jakaś ściema była i tyle. Jakiś user sobie joka zrobił. Panna przyszła, powiedziała że będzie wpadać, po czym zwyczajnie s<span style="color:red;">[ciach!]</span>liła stąd i tyle ją widzieli. Szkoda dziwczyny ale kto wie czy to nie była dobra ściema? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Ludzie jesteście dosyć żałośni (o których mi chodzi sami wiedzą). Niech się dziewucha wypowiada do woli, jak trzeba to ją można o<span style="color:red;">[ciach!]</span>lić ale bez wjazdów na temat płci itp. OT A tak co do linków z brawo.pl.... http://pamietniki.bravo.pl/full.html/PM,4,...6851,,,,135461/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Wiecie, tak na logikę to z tą panieną jakaś ściema była i tyle. Jakiś user sobie joka zrobił. Panna przyszła, powiedziała że będzie wpadać, po czym zwyczajnie s<span style="color:red;">[ciach!]</span>liła stąd i tyle ją widzieli. Szkoda dziwczyny ale kto wie czy to nie była dobra ściema?Eeee, nie. To naprawde jest dziewczyna :) Nie chwalac sie :roll: - znam ja osobiscie :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...