GRANDMASTER Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 posiadam router WAG54G2. chciałbym dla całej sieci przypisać stałą stronę startową www bez możliwości zmiany. jest to wykonalne z pod softu linksysa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Najpierw dowiedz się, czym jest strona startowa, a potem zadawaj takie dziwne pytania. Jak chcesz zmienić coś, co zależy od ustawień przeglądarki w systemie? Mając dobry soft, można by coś pokombinować, by przy pierwszym połączeniu klienta z Siecią, dostawał zamiast wybranej strony, Twoją stronę. Ale... Jak by mi się tak raz zdarzyło na moim kompie, to jeszcze w tym samym dniu miałbyś moją rezygnację z usługi na biurku. Można wiedzieć, po co miałbyś to robić i co takiego wyjątkowego jest na tej stronie startowej? Jeśli chcesz mieć bezpieczną sieć, to raczej instaluj użytkownikom FF lub Operę i Avirę - Avast wpychany przez wielu administratorów nie sprawdza się. NOD32 też idealny nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 nie interesuje mnie co ty byś zrobił. nie jest ważne po co mi to potrzebne. nie wiem jak to ustawić więc się radzę. w sofcie nic takiego nie znalazłem więc jest to chyba niewykonalne :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 To by wiązało się z serwerem DNS, więc jeżeli posiadasz swój lub posiadasz taki, przez który sieć łączy się z internetem mógłbyś to zrobić. Nie wiem jak alternatywne oprogramowanie, ale Tomato na pewno tego nie wspiera, chyba, że jakieś skrypty można napisać, tego nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...