Lysyn Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 (edytowane) Czy znacie jakis telefon co blokuje wybrany numer i przychodzace z tego numeru smsy? Najlepiej zeby nie bylo w telefonie zadnych informacji ze ktos z tego numeru dzwonil lub wyslal smsa. Mam Samsunga Avile. On blokuje numer - przepuszcza smsy. Ale pokazuje ze ktos probowal sie dodzwonic. Edytowane 23 Lutego 2010 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Nokia na symbianie + odpowiedni program. Po przychodzącym połączeniu/smsie nie będzie żadnego śladu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Ewentualnie w wersji ekonomicznej: Nokia 2600, Nokia 1661 - blokuje połączenia i smsy. Nie wiem, czy zapisuje połączenia, bo nie udało mi się tego sprawdzić. W dzienniku połączeń nie widzę "zablokowane" ani nic w ten deseń. SMSy lądują w folderze "zablokowane" czy jakoś podobnie - mam angielskie menu i tam jest "screened messages". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adidasowohajtowowo Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 (edytowane) SMS Spam Manager od WebGate-a. Dobra kosiarka na spam smsowy hehe ale chyba tylko na symbian:( Edytowane 24 Lutego 2010 przez adidasowohajtowowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 (edytowane) skoro masz Avile :) to Masz WiMo :) czyli sprawdz programik CallFirewall z tego co pamietam, blokuje i rozmowy i smsy :) a tfu, pomylilem telefony. Kazdy tel z WiMo, czyli np Omnia, mozna zainstalowac ten programik :) Edytowane 12 Marca 2010 przez -=YoGi=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...