korzon3k Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam wszystkich mam takowy problem - otóż po zakupie pada do XBOX'a 360, który również można podłączyć do PC dźwięk nagle się "psuje", zaczyna harczyć co bardzo przeszkadza w graniu i żeby dźwięk był normalny muszę odłączyć pada i zrestartować komputer. W czym sęk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Przebicia na USB? Masz kompa podlaczonego do gniazdka z uziemieniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzon3k Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Masz kompa podlaczonego do gniazdka z uziemieniem? Tak mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 (edytowane) a co ma do tego uziemienie :) które służy jedynie do wyciągania ładunków co i tak klocka daje, jakiś syf masz na kompie zainstalowany zapewne, albo stery nie te, masz te zainstalowane od Microsoftu do pada czy jakis inne wynalazki ? Edytowane 25 Lutego 2010 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzon3k Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 masz te zainstalowane od Microsoftu do pada czy jakis inne wynalazki ? Mam te sterowniki, które były dołączone do pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...