DJREY Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam która płyte kupić pod nf2 ale problem jest taki że potrzebuje taką która by miała 4 Banki na Ram i dobre oc Procosor AMD Mobile Athlon XP-M 2500+ - AXMH2500FQQ4C Zsilacz BeQuiet PurePower L7 530 Ram: 4x1 Gb Kingston HyperX cl2 Grafa Radeon 3850 512MB 256 BIt I proźba trzymajmy sie tylko tego tematu i tylko tego Dziękuje i Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Na nForce2 nie ma takich płyt[ja przynajmniej nie słyszałem] chyba będziesz musiał się pożegnać z jedną kostką a najlepiej to opchnij ten sprzęt bo weźmiesz za niego jeszcze sporo kaski za którą z powodzeniem kupisz coś nowszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJREY Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 (edytowane) no właśnie istnieją bo kiedys czytałem ale nie pamiętam nazwi i jak są do oc to jest w stanie ktoś mi pomóc ?? Edytowane 24 Lutego 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...