piorun94 Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam Mam problem z wyszukiwarkami. Nie działaja mi google, yahoo i inne wyszuk. (oprócz polskich typu onet, wp). Przy próbie wejścia na google wyskakuje : Not Found The requested URL /webhp was not found on this server. Apache/2.2.3 (Red Hat) Server at www.google.pl Port 80 lub (patrz załącznik) Internet chodzi bez problemu. Orange 512 Komp: windows xp intel celeron 2,4 ghz geforce 7600gs 1gb ram Kompa skanowałem , wykrył kilka wirusów, usunął je i nic sie nie zmieniło. Przywracanie systemu również nic nie dało, reinstalka systemu - raczej odpada Proszę o rady i sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Tylko w Operze? Sprawdzałeś w innej przeglądarce? Być moze masz wpisane jakieś proxy. Ewentualnie zablokowane coś na firewallu lub pliku hosts.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Spróbj Start->Uruchom->cmd->ipconfig /flushdns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorun94 Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Marians: nic nie dało , dalej to samo stivo: patrzylem w mozilli i IE i jest to samo, przy okazji Visca el Barca! Ja tez kibicuje FC Barcelonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Jesteś pewien, że nie mieszkasz w chinach? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorun94 Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 jestem przekonany ze nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorun94 Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 google już dzialaja , same sie naprawily ale dzis wyskoczylo mi cos ciekawego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Wygląda na to, że jakiś wirus wysyła/wysyłał zapytania do Google automatycznie - przeskanuj jeszcze raz dla pewności system, najlepiej kilkoma skanerami online. Poza tym jakiś programik antyspyware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...